Hande Erçel Miniyi Fazla Abarttı! Zor Anlar Yaşadı!

Hande Erçel Miniyi Fazla Abarttı! Zor Anlar Yaşadı!

En çok konuşulan isimlerin başında yer alan Hande Erçel yaptığı paylaşımlar ile herkesi şaşkına çevirdi. En son mini şortu ile paylaşım yapan Hande Erçel arabanın içerisinde şekilden şekle girdi. Ünlü oyuncunun yaptığı paylaşım ise 17 saat içerisinde milyonlarca beğeni aldı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren Hande Erçel, New York'ta Bensu Soral ve birçok ünlü ile vakit geçiriyor. Alınan bilgiler neticesinde bir iş görüşmesi için bir araya geldikleri düşünülen güzel isimlerin arasında Hande Erçel de yer alıyor. Ayrıca yetenekli oyuncunun arabanın içinde verdiği pozlar ise hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Hande Erçel yine sosyal medyada gündem oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışarak ilk sezonda sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bursin en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. New York'tan Kerem Bursin'e gönderme yapan Hande Erçel, hayranlarını da ihmal etmiyor. Yaptığı her paylaşım ile takipçilerini büyülemeyi başaran yetenekli oyuncu Hande Erçel aracının içinde bir fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncunun yaptığı paylaşım ise kısa sürede milyonlarca beğeni aldı. Hande Erçel sosyal medyada arabasının içinde yaptığı paylaşım ile gündeme bomba gibi düştü. Hande Erçel'in aracının fiyatının ise 2 milyon olduğu söyleniyor.

Kerem Bursin'e gönderme!

Fiziği ve güzelliği ile gündemden bir türlü düşmeyen Hande Erçel siyahlar içerisinde bir paylaşım yaptı. Yaptığı bu paylaşım ise 17 saat içerisinde 2,5 milyon beğeni aldı. Hande Erçel'in hayranları araba pozlarını özlediğini söyleyerek açıklama yapmayı ihmal etmedi. Erçel'in kime hayranları ise yetenekli oyuncunun bu poz ile Kerem Bursin'e gönderme yaptığı iddia edildi.

Şimdi ise New York'ta olan Hande Erçel paylaşımlarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Birçok kalpli ve ateşi yorum alan yetenekli oyuncu magazin dünyası dışında sosyal medyada da çok konuşuluyor. 25 milyon takipçisi ile milyonları kendine hayran bırakan Hande Erçel'in yaptığı paylaşımlar ise gündemden bir türlü düşmüyor.