Hande Erçel Gene Kerem Bursin'i Çıldırttı! Son Paylaşımı Olay Oldu!

Hande Erçel Gene Kerem Bursin'i Çıldırttı! Son Paylaşımı Olay Oldu!

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinin başında yer alan Hande Erçel yaptığı paylaşım ile ağızları açık bıraktı. Yetenekli oyuncu bluzunu yukarı doğru çekerek tüm güzelliğini gösterdi. Hande Erçel yaptığı son paylaşım ile hayranlarını şaşkına çevirdi. Yetenekli oyuncu karın kaslarını tamamen ortaya çıkaran bir poz verdi.

Sen Çal Kapımı dizisinde adını dünyaya duyuran Hande Erçel güzelliği ile de sosyal medyayı salladı. Sen Çal Kapımı dizisinde partneri Kerem Bursin ile mutlu bir ilişki yaşayan Hande Erçel paylaşımları ile da gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan yetenekli oyuncu New York'ta verdiği pozlarla akılları başlarından almayı başardı. Kerem Bursin'in sevgilisi Hande Erçel’in pozları ise sosyal medyada gündem oldu.

Hande Erçel’den karın kası şovu

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak adını tüm Türkiye’ye duyuran Hande Erçel mini şortuyla siyahlar içerisinde bir fotoğraf paylaşarak binlerce yorumu aldı. Yaptığı son paylaşım ile 2,8 milyon beğeni alan yetenekli oyuncu Hande Erçel araç pozunu verdi. Sürekli verdiği araba pozları sevenlerinin başını döndürdü. Hande Erçel’in paylaştığı son fotoğrafta ise adeta karın kasları belli oldu.

Erçel, sosyal medyayı salladı

Sosyal medya hesabını çok aktif bir şekilde kullanan Hande Erçel, New York'tan yeni bir paylaşım yaptı. Eğlenceli bir kişide bulunan Hande Erçel kısa sürede yaptığı paylaşımı 2 milyonu aşkın beğeni aldı. Ayrıca yetenekli oyuncunun kardeşi Gamze Erçel de yorum yapmayı ihmal etmedi. Yaptığı her paylaşım ile olay olan güzel isim Hande Erçel 15 saat içerisinde 2 milyonu aşkın beğeni aldı. Sevenlerinin başını döndüren Hande Erçel adeta karın kaslarını da belli etti.