Halit Ergenç, Yeni Projesini Açıkladı! Yetenekli Oyuncunun Yeni Dizisi Hangi Kanalda Olacak?

Halit Ergenç, Yeni Projesini Açıkladı! Yetenekli Oyuncunun Yeni Dizisi Hangi Kanalda Olacak?

Dizilerin ve sinema filmlerinin en etkili oyuncularından biri olan Halit Ergenç, bir süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Halit Ergenç, en son Babil dizisiyle ekranlara gelmişti. İşte detaylar...

Star TV ekranlarında en son Babil dizisi ile ekranlarda boy gösteren Halit Ergenç, uzun bir süre ekran önünde olmamayı seçti. Babil dizisi yirminci bölüm itibarı ile ekranlara son verecek, izleyicisine veda etti. Dizinin final yapması ile birlikte Halit Ergenç hayranları, yetenekli oyuncunun ekranlara dönüp dönmeyeceğini sorguluyor.

Halit Ergenç yeni bir proje ile ekranlara mı dönüyor?

Halit Ergenç yeni bir proje ile ekranlara mı dönüyor? Alınan bilgiler neticesinde bir iş toplantısı çıkışı gazetecilerin merak ettiği soruları yanıtlayan Halit Ergenç, henüz kesinleşen bir projenin olmadığını belirtti. Ardından sadece toplantı yaptığını da dile getiren yetenekli oyuncu Halit Ergenç, hayranlarının merakını iki katına çıkardı.

Halit Ergenç orman yangınları hakkında bakın neler söyledi

Halit Ergenç orman yangınları hakkında bakın neler söyledi. Açıklamasına devam eden yetenekli oyuncu Halit Ergenç, yangınlarda dolayı çok üzgün olduğunu belirtti. Bunun dışında eşi Bergüzar Korel’in de ülke gündeminden çok etkilendiğini fakat sorunsuz bir hamilelik geçirdiğini aktardı.

Evlatlarını kameralardan uzak büyütmek istediklerini açıklayan Halit Ergenç, kameralardan uzak kalmayı bir tercih olarak seçtiklerini ifade etti. Bergüzar Korel tatilde kendi izinleri alınmadan çekim yapanlara tepki göstermişti. Çocuklarının etraftakilerce görüntülendiğini ve bu fotoğrafları farklı mecralarda gördüğünü dile getirdi. Bu konunun üzerine açıklama yapan Halit Ergenç, bazı kimseler tarafından çekildiklerini ve o fotoğrafların sosyal medyada yayınlandığını dile getirdi.

Çocuklarını koruma iç güdüsü ile yaklaşıyor

Çocuklarını koruma iç güdüsü ile yaklaşıyor. Çocuklarını kameralardan uzak büyütmeyi tercih eden Halit Ergenç ve Bergüzar Korel bunun koruma iç güdüsü olduğunu dile getirdi. Ardından Halit Ergenç, bu düşünceden dolayı tepki çektiklerini fakat karşılıklı diyalog ile bunların çözüleceğini belirtti.