Hakan Ural’ın Sağlık Durumunda Şoke Eden Gelişme! Hakan Ural'ın Doktoru Resmen Duyurdu

Hakan Ural’ın Sağlık Durumunda Şoke Eden Gelişme! Hakan Ural'ın Doktoru Resmen Duyurdu

Koronavirüs hastalığından dolayı bir süredir hastanede olan ve Türk televizyonunun gündüz kuşağının sevilen isimleri arasında yer alan Hakan Ural'ın son durumu belli oldu. Hakan Ural'ın son durumunu kızı Melisa Ural sosyal medya hesabından paylaştı. Hakan Ural hayranları ise bu paylaşımın ardından çok mutlu olduklarını dile getirdi. İşte haberin tüm detayları...

Gündüz kuşağının sevilen isimleri arasında yer alan Hakan Ural bir süredir koronavirüs pandemisinden dolayı hastanede savaş veriyordu. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Neler Oluyor Hayatta programına hasta olduğu için ara veren Hakan Ural koronavirüs tedavisi görüyordu. Koronavirüse yakalanan Hakan Ural'ın son durumu da merak söz konusu oldu. Sosyal medya hesabını etkin kullanan Hakan Ural yaptığı son açıklamada ‘herkesten Allah razı olsun’ demişti. Hakan Ural'ın yaptığı bu açıklama magazin gündemine bomba gibi düşerken hayranlarını da bir hayli üzdü. Hakan Ural hayranları bir süredir beklediği müjdeli haberi sonunda aldı. Hakan Ural'ın kızı Melisa Ural babasının fotoğrafını paylaşarak sağlık durumu hakkında açıklama yapmayı ihmal etmedi.

Hakan Ural, sevenlerinin yüzünü güldürdü

Hastalığından dolayı ekranlardan uzak olan Hakan Ural tüm hayranlarını korkuttu. Neler Oluyor Hayatta programını sunan Hakan Ural sosyal medya hesabından paylaşım yaparak koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Hakan Ural'ın hayranları ünlü sunucu için dua etmeyi ihmal etmedi. Alınan bilgiler neticesinde Hakan Ural ile alakalı müjdeli haber sonunda geldi.

Milyonlarca kişi Hakan Ural'ın sağlık durumunu merak ederken ünlü sunucunun kızı Melisa Ural’dan beklenen haber geldi. Melisa Ural, babası ile fotoğraf paylaşarak her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Hakan Ural, taburcu olduğunu da dile getirmişti. Ciddi bir süreçten geçen ünlü şarkıcı Hakan Ural’ın enerjisi ve güler yüzü ile tekrardan ekranlara dönmesi bekleniyor. Fakat bir süre ekranlardan uzak kalarak enerji ve güç toplayacak olan Hakan Ural Neler Oluyor Hayatta programına tekrardan dönecek.