Hakan Ural'a Hastalık Yaramadı! Hakan Ural Sosyal Medya'da Linç Edildi!

Hakan Ural'a Hastalık Yaramadı! Hakan Ural Sosyal Medya'da Linç Edildi!

Hakan Ural, Kanal D'deki programda şok sözler söyledi. Nur Tuğba Namlı ile yaptığı programda sağlık çalışanlarını aşağılayacak şekilde konuştu. Neler Oluyor Hayatta programında yaşananları dile getireceğiz. Sosyal medyada linç edilen Hakan Ural özür dileyecek mi?

Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yapmış olduğu programda skandal sözler sarf edildi. Her iki sunucu da yaptıkları ile büyük tepki çekti. Sosyal medyada lince uğradılar. Sağlık çalışanlarının eylemleri hakkında abartılı ifadeler kullanıldı. Neler Oluyor Hayatta isimli programda yaşananlar gündeme geldi. Sağlık çalışanlarının eylem yapmasına karşı büyük tepki gösteren Hakan Ural, sosyal medyanın gündeminde lince uğradı. Peki sunucular sağlık çalışanları için neler söyledi?

Hakan Ural Neler Söyledi?

Eylem yapan sağlık çalışanlarını eleştiren Hakan Ural, Nur Tuğba Namlı'nın çocuğunu örnek göstererek "Arden'i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın" dedi. Nur Tuğba Namlı da onu onayladı. Böylelikle ikilinin ortak şekilde sağlık çalışanları ile ilgili olumsuz ifadeler kullandığı teyit edildi.

Sosyal Medya Linç Etti

Sosyal medyada linç edilen Hakan Ural'ın özür dilemesi bekleniyor. Twitter'da hakkında etiket çalışması yapıldı. Trendlere çıkan ünlü sunucunun nasıl bir karşılık vereceği merak ediliyor. Pişmanlığını dile getirir ise sağlık çalışanları için konu kapanacak mı göreceğiz.