Hakan Ural Eşinden Boşanıyor! Hakan Ural'ın Programı Neden Bıraktığı Ortaya Çıktı!

Hakan Ural Eşinden Boşanıyor! Hakan Ural'ın Programı Neden Bıraktığı Ortaya Çıktı!

Hakan Ural'dan gelen şok boşanma açıklaması izleyicileri de şaşırttı. Evliliğinde her şey yolunda gidiyordu ancak ayrılacağına dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Peki Hakan Ural programa neden katılmıyor? Eşinden boşanacağı için katılmayacağı belirtilmişti. Sosyal medyadan önemli bir açıklama yaptı.

Kanal D'de hafta içi her sabah saat 09.00'da yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programı sunucularından Hakan Ural, bugün ekranlarda yoktu. Ünlü ismin bir süredir ortalıkta gözükmemesi merak uyandırdı. Zaman zaman sosyal medyada eşiyle olan tartışmalarıyla gündeme geldiği belirtiliyordu. Peki Hakan Ural eşinden boşandı mı? Ünlü ismin eşiyle ayrılık aşamasında olduğu iddia edildi. Hakan Ural programda neden yok?

HAKAN URAL BOŞANIYOR MU?

Eşinden ayrılmayı düşündüğü ve en yakın zamanda boşanacağı iddia edilen Hakan Ural, konuyla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda tüm gerçekler ortaya çıktı. Ünlü ismin eşinden neden ayrılacağı merak konusu olurken programa neden çıkmadığını anlattı. Boşanmaya dair tek kelime kullanmaması dikkat çekti.

HAKAN URAL NEDEN YOK?

Hakan Ural'ın programda olmama nedeni sağlık sorunları ile bağlantılıymış. Bizzat kendisinin açıklamaları da gösteriyor ki ünlü isim soğuk algınlığına yakalanmış olabilir. Kendi deyimiyle soğuk havaya maruz kaldığını söyledi. Eğer rahatsızlığı geçmez ise bu hafta kendisini programda göremeyebiliriz. Evlilik ve boşanma ile ilgili tek kelimeden bahsetmemesi, iddiaların asılsız olduğunu düşündürdü.