Hakan Ural Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı! Hakan Ural'ın Sağlık Durumu Nasıl..

Hakan Ural Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı! Hakan Ural'ın Sağlık Durumu Nasıl..

Hastanede yaşam savaşı veren Hakan Ural'ın son durumu merak söz konusu oldu. Alınan bilgiye göre Hakan Ural'ın ilk testi negatif çıksa da ikinci testi pozitif çıktı. Hakan Ural yaptığı paylaşım ile milyonları yasa boğdu. İşte haberin tüm detayları...

Neler Oluyor Hayatta programını sunan Hakan Ural'dan gelen kötü haber herkesi şaşkına çevirdi. Uzun süredir hastanede tedavi gören Hakan Ural hayranlarını üzdü. İlk koronavirüs testinin negatif çıktığını sosyal medya hesabından duyuran Hakan Ural, ikinci testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Ardından bütün semptomları çok ağır bir şekilde yaşayarak hastaneye kaldırıldı. Sibel Can'dan iki çocuğu bulunan Hakan Ural, hastanede yaşam savaşı veriyor. 53 yaşındaki oyuncunun itirafı ise herkesi şaşkına çevirdi.

Hakan Ural'dan gelen itiraf şoke etkisi yarattı

Uzun süre önce hastaneye kaldırılan Hakan Ural'ın durumunun kötüye gittiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun hayranları dualarını eksik etmediklerini dile getirdi. Bunun ardından Hakan Ural'ın bir süre önce yaptığı itiraf ise hayranlarını göz yaşlarına boğdu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Hakan Ural, çocuklarına doya doya sarılamadığını söyledi.  Ardından çocukları ile daha çok vakit geçirmek istediğini söyleyen Hakan Ural, milyonları göz yaşlarına boğdu. Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu hastanede çok yoğun bir şekilde ilaç tedavisi alıyor. Koronavirüse yakalanan Hakan Ural'ın son durumu da merak ediliyor.

Hakan Ural'ın son durumu nasıl?

Koronavirüse yakalanan Hakan Ural'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Doktorların seferberlik ilan etmesinin dışında ünlü oyuncunun hayranları da dualarını eksik etmiyor. Koronavirüs testinin pozitif çıkması ile birlikte hastaneye kaldırılan Hakan Ural'ın biran önce sağlığına kavuşması için milyonlarca kişi tek yürek oldu.