Gizem Karaca Yeni Dizisi İle Herkesi Şaşkına Uğrattı! Ünlü Oyuncu TRT 1 Dizisi İle El Sıkıştı

Gizem Karaca Yeni Dizisi İle Herkesi Şaşkına Uğrattı! Ünlü Oyuncu TRT 1 Dizisi İle El Sıkıştı

En son Baraj dizisinde başrol oynayan Gizem Karaca, yeni projesi hakkında açıklama yaptı. Alınan bilgiler neticesinde Gizem Karaca’nın yeni sezonda hangi projede yer alacağı merak söz konusu oldu. Yetenekli oyuncu yeni projesi hakkında açıklama yaptı.

Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Gizem Karaca’nın bir süredir görüşme halinde olduğu proje ortaya çıktı. Bunun dışında yapılan araştırmalara göre güzel oyuncu Gizem Karaca, TRT 1 için çekilecek Alp Arslan dizisi ile el sıkıştı. Geçtiğimiz aylarda Baraj dizisinin final kararı vermesinin ardından oyunculara teklif üstüne teklif geldi.

Gizem Karaca yeni projesini açıkladı

Gizem Karaca yeni projesini açıkladı. Baraj dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gizem Karaca, yeni projesi ile adeta gündem oldu. Yapımcıların gözdesi konumuna gelen güzel oyuncu yeni dizide Evdokyan isimli bir karaktere hayat vermeye hazırlanıyor. Gizem Karaca’nın yapım şirketiyle görüşme halinde olduğu ortaya çıkmıştı. Görüşmelerin sonuç bulması halinde güzel oyuncu Alp Arslan dizisinin kadrosuna dahil olma kararı aldı. Gizem Karaca hayranları ise bu haberin ardından oyuncu Gizem Karaca’nın bir an önce ekranlara gelmesini bekliyor.

Gizem Karaca, TRT 1 ekranlarına transfer oldu!

Gizem Karaca, TRT 1 ekranlarına transfer oldu! Alınan bilgiler neticesinde Akli Film’in TRT 1 için çekeceği bilinen dizi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. Bunun dışında TRT 1 ekranlarının yeni dizisinin yönetmenliğini Çağatay Tosun üstleniyor. Ayrıca yakın zamanda da sete çıkacak olan dizi yetenekli oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine başardı.

Alparslan dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Alparslan dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin başrol oyuncuları da belli oldu. Merak ile beklenen başrollerini ise Barış Arduç ve Fahriye Evcen üstleniyor.  Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Fahriye Evcen dizide Akça Hatun karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.