Gelinim Mutfakta Yarışması Sunucu Beğenmiyor! Biri Gidiyor Biri Geliyor!

Gelinim Mutfakta Yarışması Sunucu Beğenmiyor! Biri Gidiyor Biri Geliyor!

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışmacısının yeni sunucusu belli oldu. Ekranların en çok izlenen yemek programı Gelinim Mutfakta yarışması yeni sunucusunu açıklayarak herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Haberİnternette.Com / Detay - Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yoğun ilgi almaya devam ediyor. Yarışmanın ilk sunucusu Fatih Ürek olmuştu. Ünlü sunucunun yarışmadan ayrılmasının ardından başka isimler Gelinim Mutfakta yarışmasını sundu. Seda Sayan'da Gelinim Mutfakta yarışmasını sunduktan hemen sonra ayrılma kararı aldı. Seda Sayan'ın ardından Demet Akalın Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. 

Kısa bir sürenin ardından yarışmadan ayrılan Demet Akalın yaptığı açıklamalar ile de gündem oldu. Şimdi ise yarışmaya hangi sunucunun dahil olacağı merak ediliyor.

İşte! Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu

Demet Akalın yarışmadan ayrıldığını açıkladıktan hemen sonra yaptığı açıklamalar ile de gündem oldu. Bunun ardından Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu Songül Karlı üstlendi. Songül Karlı'nın ardından Safiye Soyman Gelinim Mutfakta yarışmasının sunmaya başladı. Sonra ise Mehmet Ali Erbil ekranlara gelerek Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Şimdi ise yarışmayı kimin sunacağı merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde sunucu problemi yaşayan Gelinim Mutfakta yarışması her hafta farklı kişilere ekranlara getirecek. Bu hafta programı Nursel Ergin sunacak. Hafta içi her gün saat 13.00 da ekranlarda olan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu belli oldu. İstanbul doğumlu olan Nursel Ergin, 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kız çocuğuna sahip oldu. Var mısın Yok musun isimli yarışma ile tanınan Nursel Ergin kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Bu yarışmanın ardından Nursel Ergin Cam Kırıkları isimli dizide rol aldı. Diziden sonra, Mutfağım adlı yemek programıyla ekranlara geldi. Nursel Ergin, 2015 yılında Nursel'in Mutfağı yarışmasının sunuculuğunu üstlendi.

Kaynak:Kanal D