Gelinim Mutfakta Sunucusu Kanal D'den Kovuldu! Gelinim Mutfakta Yeni Sunucusu Kim Olacak

Gelinim Mutfakta Sunucusu Kanal D'den Kovuldu! Gelinim Mutfakta Yeni Sunucusu Kim Olacak

Gelinim Mutfakta programındaki sunucu değişikliği şaşırttı. Lerzan Mutlu'nun ayrılmasının hemen ardından yeni sunucu açıklandı. Peki Kanal D ekranlarının vazgeçilmez programı Gelinim Mutfakta'yı kim sunacak? İşte merak edilen tüm soruların cevabı ve programda meydana gelecekler haberimizde yer alıyor.

Kanal D'de yayınlanan sabah kuşağı programları arasında olan Gelinim Mutfakta programı, yeni sunucusuyla tanışmaya hazırlanıyor. Lerzan Mutlu'nun sunduğu programdan sonra artık ekrana gelecek isim değişti. Peki programı kim sunacak? Düzenli olarak değişen sunuculara bir yenisi daha eklendi. Ünlü ismin artık Kanal D ekranlarında olacağı kesinleşti.

Lerzan Mutlu Ayrıldı

Lerzan Mutlu ayrılığından sonra ekrana dahil olan isim Ezgi Sertel oldu. Ünlü ismin sunacağı programda ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Kendisinin eğlenceli anlatımı ve dikkat çeken hamleleri ile program daha da güzel olabilir. Kanal D'nin sabah kuşağı programları arasında belki de en dikkat çekici yapımı Gelinim Mutfakta.

Hafta İçi Yayınlanıyor

Hafta içi her gün saat 13.00'da başlayan programı izlemek istiyorsanız Kanal D'yi açabilirsiniz. Lerzan Mutlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Güzel ismin artık programı sunmayacağını duyanlar üzüldü. Ancak sunucu değişikliği hali hazırda düzenli olarak yapılmaktaydı. Bakalım programa dair başka ne gibi gelişmeler yaşanacak. Çünkü sunucu değişiklikleri programda farklı bir havanın esmesini de sağlıyor. Böylelikle eskimeyen program daima izleyici kitlesinin beğenisini kazanıyor.