Gelinim Mutfakta Programının Yeni Sunucusu Belli Oldu! Gelinim Mutfakta Yayından Kaldırılıyor mu?

Gelinim Mutfakta Programının Yeni Sunucusu Belli Oldu! Gelinim Mutfakta Yayından Kaldırılıyor mu?

Kanal D programı Gelinim Mutfakta'da yeni sunucu açıklandı. Ezgi Sertel ayrılınca onun yerine gelen isim Turgay Başyayla oldu. Peki Turgay Başyayla kimdir? Mesleği çok merak ediliyor. Üstelik programda yaşanacak olaylar da fragmanla beraber ortaya çıktı. Pazartesiden Cuma'ya büyük gelişmeler meydana gelecek.

Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programı, seyircilerin ilgisini çekiyor. Programın formatı sevilerek takip edilmekte. Dolayısıyla reytinglerde de yüzü gülen bir yapım. Ancak haftalık olarak sunucuların değişmesi nedeniyle her hafta farklı bir ismin programa dahil olduğunu görmekteyiz. Lerzan Mutlu'dan sonra Ezgi Sertel'in sunumunu izlemiştik. Daha sonra ünlü isim de ekranlara veda etti ve artık yeni sunucuyla tanışma vakti geldi.

Yeni Sunucu Kim Oldu?

Programın yeni sunucusu için Turgay Başyayla ile anlaşıldı. Ünlü ismin keyifli anlatımıyla yeni program Pazartesi itibariyle başlıyor. Gelin ve kaynana arasında yaşanan gelişmeler kimi zaman hararetli kimi zaman ise eğlenceli olabilmekte. Yarışmanın sonundaki büyük ödül de dikkatlerden kaçmıyor. Dolayısıyla yeni bir hafta yeni bir heyecan anlamına geliyor diyebiliriz.

Turgay Başyayla Kimdir?

Turgay Başyayla, çıkardığı parçalar ile tanınıyor. Ünlü ismin şarkıcılıkla uğraştığı ve bu alanda çeşitli çalışmalar yaptığı bilinmekte. Haliyle sunuculuğunu yapacağı programda da sanatçı kimliğinden bir parça gösterecektir. Hafta içi yayınlanan programda nasıl bir etki bırakacağını bugün itibariyle izleyeceğiz.