Gelinim Mutfakta Programında Bir Sunucu Kovuldu Bir Sunucu Alındı!

Gelinim Mutfakta Programında Bir Sunucu Kovuldu Bir Sunucu Alındı!

Gelinim Mutfakta programının sunucusu yeniden değişti. Haftalık olarak değişen sunucularda bu sefer kim yer alacak merak edildi. Kanal D'nin sevilen sabah kuşağı programını kim sunuyor? Lerzan Mutlu programdan ayrıldı ve yeni isim merak edildi.

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programı bu sefer yeni sunucusuyla gündeme geldi. Her hafta değişen sunuculara bir yenisi daha eklendi. Programın formatı çok beğeniliyor ve sabah kuşağının en çok izlenen programlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki bu hafta programı kim sunacak? Lerzan Mutlu'nun başarılı sunuculuğundan sonra sıranın kime geldiği merak edildi.

Mehmet Ali Erbil de Sunmuştu

Geçtiğimiz haftalarda programı sunan isimlerden biri de Mehmet Ali Erbil'di. Sunuculuk konusundaki deneyimi ve başarısı nedeniyle seçilen Mehmet Ali Erbil, sosyal medyanın tepkisiyle karşılaşmıştı. Yapımcı şirket bu sefer işini riske atmak istemedi. Tepki çekmemiş ve gündeme skandallarla karışmamış bir isimle anlaştı.

Bu Hafta Ezgi Sertel Sunacak

Ezgi Sertel, Kanal D'deki Gelinim Mutfakta'yı sunacak kişi oldu. Başarılı ismin daha önce yer aldığı yapımlara bakacak olursak eğlenceli bir şekilde programı sunacağı düşünülüyor. Nursel Ergin'in sunumu da çok beğenilmişti. Aynı formatta kendisinin de sunuculuk yapması izleyicileri sevindirecektir. Program hafta içi her gün yayınlanıyor. Sizler de sabah kuşağı programını anlık olarak takip edebilirsiniz.