Gelinim Mutfakta Dizisinde Rezillik Diz Boyu! Herkesin Midesi Ağzına Geldi!

Gelinim Mutfakta Dizisinde Rezillik Diz Boyu! Herkesin Midesi Ağzına Geldi!

Seda Sayan, Fatih Ürek, Onur Büyüktopçu, Demet Akalın, Songül Karlı ve Safiye Soyman gibi isimlerin sunuculuğunu yapmış olduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında Mehmet Ali Erbil, öyle bir şek söyledi ki; herkes ayaklandı!

Demet Akalın, canlı yayına bağlanmış ve; "O hiçbir şey bilmeden benim adıma neden konuşuyor? Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Ben 2 gün diye anlaştım 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben`i alın Songül Karlı`yı alın dedim. Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın üç gününe çıkarıldı. Kaç yaşında geldik, hala böyle çirkin çirkin şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez" sözlerini paylaştı. Demet Akalı`nın ayrılmasından sonra programın sunucusu Songül Karlı olmuştu. Songül Karlı`dan sonra Safiye Soyman gelmişti. Şimdi Mehmet Ali Erbil canlı yayında öyle şeyler söyledi ki...

Mehmet Ali Erbil, kaynanalar ile konuşmaya geçti. Kaynanalardan birisi eşinin adının Serkan  olduğunu söyleyince; Mehmet Ali Erbil durmadı ve öyle sözlerde bulundu ki. Mehmet Ali Erbil "Serkan, nedir arkandan sarkan" sözlerini dile getirdi. Kimisi bu sözleri çok komik bulmuşken; kimisi terbiyesizce buldu.

Sosyal medya üzerinden büyük tepkiler almış olan bu durum özellikle Serkan isimli kişileri derinden rahatsız etmiş oldu. Daha ilk bölümde böyle sözlerde bulunmuş olan Mehmet Ali Erbil`in kısa zaman önce taci suçlamaları ile anılması "Programın adını sapık mutfakta yapın" yorulmarına neden oldu.