Feyyaz Duman Tercihini FOX TV’den Yana Kullandı; Yeni Projesini Açıkladı

Feyyaz Duman Tercihini FOX TV’den Yana Kullandı; Yeni Projesini Açıkladı

Feyyaz Duman en son Baraj dizisinde canlandırdığı karakter ile dikkatleri üzerine çekti. Sinema sektöründe uzun yıllardır farklı projelerde yer alan oyuncu başarısını ispatladı. Dizilerde yer alan Feyyaz Duman geniş kitleler tarafından da tanındı.

Yetenekli oyuncu sinema filmleri dışında dizilerde de yer almaya başladı. Serkan karakterine hayat veren Feyyaz Duman 8 bölüm bu yapımda boy gösterdikten sonra FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kadın dizisinde başrol aldı. Üç sezon boyunca ekranlara gelen hikâye sonradan katılan Feyyaz Duman en iyi çıkış yakalayan kişilerin başında geldi.

Kadın dizisinin ardından 3 sezonluk macerasını tamamlayan Feyyaz Duman öne çıkmayı da başardı. Arif karakteri ile akıllara kazınan Feyyaz Duman dizi severleri yapım sayesinde gönlünde taht kurdu. Arif karakteri ile başarılı bir performans ortaya koyan Feyyaz Duman kısa sürede gönüllere girdi. Dizide Arif ezilen ama gururlu kesimi anlatan bir karakterdi. Feyyaz Duman sayesinde bu karakter akıllarda kalıcı oldu.

Feyyaz Duman yaptığı tercih ile yine çok şaşırttı

Feyyaz Duman yaptığı tercih ile yine çok şaşırttı. Yetenekli oyuncu sonrasında FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Baraj dizisinde yer aldı. Feyyaz Duman, bu defa farklı duyguları yansıtan bir karakter ile ekranları çıktı. Yetenekli oyuncu bu defa Yalancı ve Mumları isimli diziden gelen bir teklifi kabul etti. 2017 yılından bu yana FOX TV ile çalışan Feyyaz Duman şu an farklı bir proje ve rolde izleyici karşısına çıkacak.

Feyyaz Duman, Koray Kerimoğlu'nun yönetmenliği yaptığı bir dizide rol alacak. Rol arkadaşları arasında Şafak Pekdemir, Ceren Moray ve Burcu Gölgedar da yer alıyor. İsmail Demirci'nin ise teklifi değerlendirdiği kulis bilgileri içerisinde bulunuyor. Feyyaz Duman, FOX TV dizileri üzerinde yoluna devam etme kararı aldı.