Feyyaz Duman Bomba Gibi Bir Proje ile Ekranlara Dönüyor! Rol Alacağı Dizi Ortaya Çıktı

Feyyaz Duman Bomba Gibi Bir Proje ile Ekranlara Dönüyor! Rol Alacağı Dizi Ortaya Çıktı

Yetenekli oyuncu Feyyaz Duman kısa sürede yoğun izleyici kitlesine sahip oldu. Yeteneği ile ön plana çıkan yakışıklı oyuncunun rol alacağı dizide ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Feyyaz Duman, Güney Kore'den uyarlanan bir projede rol alacak.

Kadın dizisindeki Arif karakterini canlandıran veren Feyyaz Duman, yeni sezon için de birçok teklif alan isimlerden birisi oldu. Yetenekli oyuncu Feyyaz Duman rol aldığı dizilerde büyük çıkış yakaladı. Yakışıklı oyuncu kısa sürede yeteneği ile yapımcıları yeni gözdesi oldu.

Yapım olarak Med yapım tarafından hazırlıklarına devam edilmekte olan Güney Kore dizisi, Mistresses’ın yerli versiyonun uyarlaması için de etkileyici bir kadro kurulması bekleniyor. Yalancı ve Mumları adı ile Türkiye versiyonu uyarlanacak olan dizinin ekibi içerisinde yer alması beklenen isimlerden birisi de Feyyaz Duman oldu.

Feyyaz Duman’ın yeni dizisi hakkındaki gelişmeler belli oldu!

Feyyaz Duman’ın yeni dizisi hakkındaki gelişmeler belli oldu. Dizinin hikayesinde dört kadının hikayesinin anlatılacağı dizinin adı ve yayınlanacağı kanal henüz net olarak belirlenmedi. Fakat Feyyaz Duman için başrol teklifi yapıldığı da belirtiliyor. Kulislere yansıyan Duman’ın önünde farklı proje teklifleri olduğu ve değerlendirme aşamasında bulunduğu bilgisi de alındı.

Feyyaz Duman, Ceren Moray ile başrol mü alacak?

Feyyaz Duman, Ceren Moray ile başrol mü alacak? Dizi için gelen bilgiler arasında, Ceren Moray’a da diziden teklif gittiği ama henüz herhangi bir oyuncu ile anlaşma yapılmadığı bulunuyor.

Asıl adı Mistresses olan dizinin Türkçe versiyonu Yalancı ve Mumları dizisi, 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu almakta. 12 bölüm olarak çekilen dizi 2018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı. Türk olarak uyarlanacak olan versiyonu ise çok daha uzun süreli olması planlanıyor.