Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı Dizisinden Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı Dizisinden Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah, bir arkadaşı ile kafede görüntülendi. Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı dizisinde neden ayrıldığına dair sorulan sorulara böyle yanıt verdi.

Masumlar Apartmanı dizisine veda eden Farah Zeynep Abdullah tüm hayranlarını üzdü. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan ve geçtiğimiz günlerde sezon finaline giren Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, 37. bölümü ile birlikte izleyiciye veda etti.

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın ağır sahnelerde yer almak istemediğinden dolayı diziden ayrıldığı konuşuluyor. Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın hayranları ise ünlü oyuncunun 2. sezonda dizide olmayacağından yanı rahatsızlık duyuyor.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’tan kaçamak yanıtlar

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’tan kaçamak yanıtlar. Masumlar Apartmanı dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan Farah Zeynep Abdullah’ın hayranları, oyunun ekipten ayrılmasının kariyeri için doğru bulmadığını aktardı. Oyuncu ise başka dünyaların kapılarını aralamak için yeni arayışlara girdi. Alınan bilgiler neticesinde Farah Zeynep Abdullah yeni proje konusunda soruları yanıtlamaktan kaçınıyor.

Farah Zeynep Abdullah imajını değiştirdi - Magazin Haberleri | NTV

Evinde kavga eden köpeklerine ayırırken yaralandığını sosyal medyadan duyuran Farah Zeynep Abdullah hayranlarını meraklandırdı. Baş parmak tırnağının çıktığını söyleyen oyuncu, parmakları sarılı bir şekilde fotoğraf çekerek sosyal medyada paylaştı.

Farah Zeynep Abdullah’tan yeni projesine dair yanıt

Farah Zeynep Abdullah’tan yeni projesine dair yanıt gelmedi. Ardından bir arkadaşı ile bir kafede görüntülenen Farah Zeynep Abdullah yeni projesinin olup olmadığı yönündeki sorulara ise yanıtlamadı.

Parmağındaki dikişleri aldırdığını söyleyen güzel oyuncu, arkadaşı ile hastanede olduğunu ve dikişlerinin alındığını dile getirdi. Bunun ardından birçok sosyal medya kullanıcı oyuncunun diziden ayrılış nedenini ve bir sonraki projeyi merak ediyor.