Farah Zeynep Abdullah Sinirlerine Hakim Olamadı! Orman Yangınları İçin Başlatılan 'Help Turkey' Etiketi Ünlüleri İkiye Böldü

Farah Zeynep Abdullah Sinirlerine Hakim Olamadı! Orman Yangınları İçin Başlatılan 'Help Turkey' Etiketi Ünlüleri İkiye Böldü

Yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yakın zamanda Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldığını duyurdu. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah, psikolojik sahnelerden çok etkilendiğini belirtti. Bundan dolayı kadrodan ayrıldı.

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi bir sezonu geride bıraktı. Ayrıca dizide İnci karakterine Farah Zeynep Abdullah hayat verdi. Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finali yapması itibari ile diziye veda etme kararı aldı.

Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı dizisinden neden ayrıldığı ortaya çıktı

Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı dizisinden neden ayrıldığı ortaya çıktı. Yetenekli oyuncunun diziye vedasında ise duygusal anlar yaşandı. Başarılı performansı ile ön plana çıkan yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın bazı sahnelerden psikoloji ağır derecede etkilendi. Bundan dolayı ağır sahnelerde yer almayı istemediğini söyleyen Farah Zeynep Abdullah, diziden ayrılma kararı aldı. Bu kararı ile yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah hem basın camiasında hem de sosyal medyada gündem oldu.

Şehrazat ve Farah Zeynep Abdullah birbirine girdi

Şehrazat ve Farah Zeynep Abdullah birbirine girdi. Şu dönemde farklı konularla gündeme gelen Farah Zeynep Abdullah Türkiye'yi saran orman yangınlarına ilişkin sosyal medyada da ‘help Turkey’ yani Türkiye yardım et etiketi hakkında konuştu. Bu etiket sanat dünyasını ikiye bölerken Şehrazat yurtdışı çağrısının ağrısına gittiğini belirtti. Bunun ardından Farah Zeynep Abdullah tepki gösterdi.

Farah Zeynep Abdullah’ın tepkisine yanıt veren Şehrazat, vatanın onurunun zedelendiğini belirtti ardından Farah Zeynep Abdullah ise verdiği yanıtlarla Şehrazat tiye alarak sosyal medyada gündem oldu. Şehrazat’ın paylaşımına diğer bir tepki ise Hazal Kaya’dan geldi. Yetenekli oyuncu Hazal Kaya felakette bütün ülkelerin birbirine yardım etmesi gerektiğini ve cayır cayır yanan canların izlenmemesi gerektiğini söyledi. Açıklamalarına devam eden Hazal Kaya, bir köy bir ağaç bir hayvan daha kurtulsun da kim ne derse desin etiketini paylaşarak Şehrazat’ı kınadı.