Fahriye Evcen'den Ayrılık Açıklama Geldi! Burak Özçivit Fahriye Evcen Çifti Boşanıyor mu?

Fahriye Evcen'den Ayrılık Açıklama Geldi! Burak Özçivit Fahriye Evcen Çifti Boşanıyor mu?

Ayrılık haberi ile gündeme gelen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayrılık haberlerine cevap veren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti bu iddiaların yalan olduğunu da ifade etti. Ardından Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oğulları Karan ile birlikte Nişantaşı'nda kameraların objektifine yansıdı. Fahriye Evcen'in keyifsiz hali ise dikkatlerden kaçmadı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 2013 yılında Çalıkuşu isimli dizide tanıştı. Zamanla aralarındaki arkadaşlık aşka dönüşerek 2017 yılında evlenme kararı aldılar. Bunun ardından Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 2017 yılında evlendikten sonra Karan adında oğulları dünyaya geldi. Evliliklerinde ki mutluluğu ile gündeme gelen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti ayrılık iddiaların doğru olmadığını ifade etti.

Fahriye Evcen’den iddialara cevap gecikmedi

Yetenekli oyuncu Fahriye Evcen uzun süre setlerden uzak kalmayı tercih etti. Bunun ardından setlere tekrardan dönüş yapan Fahriye Evcen çok iyi bir projede yer aldı. TRT1 ekranlarında izleyicileriyle buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç ile başrolü paylaşan yetenekli oyuncu performansı ile de dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz günlerde ise ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti magazin dünyasına bomba gibi düştü. Fakat bu iddialarının ardından ünlü oyuncu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen önceki gün Nişantaşı'nda oğulları Karan ile birlikte kameraların objektifine yansıdı. Ardından Fahriye Evcen haklarında çıkan iddialara cevap verdi.

Ayrılık iddiaları yalan çıktı!

Objektiflere yansıyan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti ayrıldıklarına dair çıkan haber herkesi güldürdü. Fahriye Evşen’in keyifsiz hali ise objektiflerden kaçmadı. Nişantaşı'nda gezen çift ardından oğulları Karan ile birlikte arabalarına binerek evlerinin yolunu tuttu. Fahriye Evcen ise iddiaları yalanlayarak böyle bir şeyin olmadığını, evliliklerinin güzel bir şekilde ilerlediğini ifade etti. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit hayranları ise bu iddiaları inanmadıklarını ikilinin mutlu olduğunu dile getirdi. Fahriye Evcen’in başrol aldığı