Fahriye Evcen Olağan Rollerin Dışına Çıktı! Yetenekli Oyuncu Tarih Dizisine Yöneldi

Fahriye Evcen Olağan Rollerin Dışına Çıktı! Yetenekli Oyuncu Tarih Dizisine Yöneldi

Yetenekli oyuncu Fahriye Evcen kendisine gelen teklifler arasında TRT 1'in Alp Arslan isimli dizisini tercih etti. Alınan bilgiler neticesinde Uyanış büyük Selçuklu dizisinin yenilenen kadrosunda Fahriye Evcen de yer alıyor. İşte haberin tüm detayları...

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 ekranlarına Alp Arslan olarak geri dönüyor. Alp Arslan’ın oğlu Sultan Melikşah dönemi toplamda 34 bölüm anlatılmıştı. Ardından sezon finali yapan dizi ikinci sezonda Alp Arslan ismi ile tekrardan yayınlanacak. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Mehmet Özgür dışında tüm ekip baştan aşağı yenilendi.

Hatta dizde Alp Arslan karakterini ise Barış Arduç hayat verecek. Akça Hatun karakteri için Fahriye Evcen ile görüşmeler yapan Emre Konuk ünlü oyuncuyu ikna etti. 2017 yılında Ölene Kadar isimli dizide yer alan Fahriye Evcen 4 yıllık aranın ardından tekrardan ekranlara dönüyor. Yetenekli oyuncu Fahriye Evcen şimdiye kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir role bürünecek.

Fahriye Evcen Dört Yıl Aranın Ardından Yeni Dizisi İçin Dövüş Dersleri Alacak!

Fahriye Evcen Dört Yıl Aranın Ardından Yeni Dizisi İçin Dövüş Dersleri Alacak! Eşi Burak Özçivit'in Kuruluş Osman dizisindeki rolü için yaptığı özel çalışmaları Fahriye Evcen de yapacak. Ramo dizisinde öne çıkan Çağatay Tosun'un yönetmenliğini yapacağı gizli için kazak ekip ile de anlaşma yapıldı. Ayrıca dizi için şimdiden yoğun çalışmaların sürdüğü de ortaya çıktı.

Bunun dışında farklı diziler için ekip aksiyon dersleri de verilecek. Fahriye Evcen ise bu dizi için birçok yerden ders alacak. Eşi Burak Özçivit gibi Fahriye Evcen de aksiyonu bol bir dizi ile ekranlara tekrardan dönmeye hazırlanıyor. Yetenekli oyuncunun hayranları ise Fahriye Evcen’in bu dizi için sergileyeceği performansı şimdiden merak ediyor.