Ezgi Mola Yapmış Olduğu Paylaşım Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı! Ezgi Mola Adalet Sistemine Sitem Etti!

Ezgi Mola Yapmış Olduğu Paylaşım Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı! Ezgi Mola Adalet Sistemine Sitem Etti!

Ezgi Mola'nın gündem olmasına destek olduğu bir olay, kısa süre içerisinde bakanlığın soruşturma başlatmasını sağladı. Böylelikle üç aylık işkence gören bebek babasından kurtuldu. Ezgi Mola ise Twitter hesabından öyle sözler söyledi ki görenler kendini hak vermekten alıkoyamadı.

Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde yaşanan bir babanın üç aylık bebeğine işkence ettiği videoya sert tepki gösterdi. Sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılan video sonrasında olayla ilgili soruşturma açıldı ve cani baba yakalandı. Yaşanan bu gelişmeyle birlikte Twitter üzerinden başlatılan etiket çalışması dikkat çekti. Söz konusu kişinin Yunus Göç olduğu belirtildi. Yunus Göç'ün yargılanması için paylaşılan etiketlerle beraber bakanlık devreye girdi. Kişi hakkında soruşturma başlatıldı ve cezaevine gönderildi.

Bebeğin Sağlık Durumu Kötü

İşkence gören bebeğin sağlık durumu ise beyin kanaması geçirdiği ve kritik olduğu şeklinde yorumlandı. Hastanede tedavi altına alındı ve doktorlar elinden geleni yapmaya çalışıyor. Gelişmeler bu şekildeyken Ezgi Mola'nın olaylardan sonra paylaştığı bir yazı gündeme damgasını vurdu.

Ezgi Mola Adalete İsyan Etti!

Ezgi Mola, suçlu olduğu alenen ortada olan kişilerin hapse girmesi için kampanya başlatılmasına isyan etti. Böyle bir şeyin neden gerekli olduğuna vurgu yaptı. Adalete sitemde bulundu. Kendisinin yaptığı bu paylaşımla beraber on binlerce beğeni aldığı görülüyor. İşte Ezgi Mola'nın Twitter'daki paylaşımı:

"Allah'ın belası herif kundaktaki çocuğa tekme tokat giriyor biz de tutuklansın diye # yapıyoruz! Vay be! Davulla zurnayla adliyeden çıkardığınız şerefsizler var! Biz burada adalet arıyoruz! Suçluya ceza ver diye g..ümüzü yırtıyoruz! Vah yaa! Yazık yazık yazık"