Evliliği Yeni Biten Selen Soyder Açıldıkça Açıldı! Dekolteli Paylaşımlar Üst Üste Geldi!

Evliliği Yeni Biten Selen Soyder Açıldıkça Açıldı! Dekolteli Paylaşımlar Üst Üste Geldi!

Evliliği biteli çok olmayan Selen Soyder, paylaşımlarıyla büyülüyor. Ünlü isim göğüs dekolteli paylaşımıyla yürekleri ağızlara getirdi. Sosyal medyayı adeta etkisi altına aldı. İşte ünlü isimle ilgili çeşitli detaylar...

Selen Soyder, 2007 Miss Turkey Güzeli olarak biliniyor. Kendisinin iş insanı Oren Fransez ile 7 yıllık evliliği vardı. Ancak yakın zamanda boşandılar ve artık hayatlarına yalnız devam ediyorlar. Bu gelişmeden sonra ünlü ismin hayatı da değişti. Oyunculuk tekliflerine açık olduğunu belirterek projeler hakkında bilgi istedi. Öte yandan kendisini Lale Devri ile tanımıştık. Dolayısıyla başarılı oyuncunun dizi ve film projelerine başlaması büyük ses getirecektir. Bu noktada bizleri başka nelerin beklediği hakkında sizlere bilgi verelim.

Selen Soyder Şaşırttı!

Selen Soyder dekolteli paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Göğsüne estetik yaptırdığı belirtiliyor. Bu estetikle birlikte yaptığı paylaşım ise ses getirdi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim, son zamanlarda farkını ortaya koyuyor. Oren Fransez ile boşanmasından sonra bambaşka birine dönüştü.

Dekoltesi Çok Konuşuldu

Ünlü ismin dekolteli paylaşımı çok konuşuldu. Bu noktada kendisine çok fazla yorum geldiğini de belirtelim. Sosyal medyanın gözdelerinden biri haline geldi.