Esra Erol ve Müge Anlı Yayından Kaldırılıyor! Yeni Programları ve Yayın Yerleri Belli Oldu!

Esra Erol ve Müge Anlı Yayından Kaldırılıyor! Yeni Programları ve Yayın Yerleri Belli Oldu!

Müge Anlı ve Esra Erol programlarının yayından kaldırılacağı belirtildi. İddialar bu yönde iken RTÜK'ten gelen açıklama herkesi şaşırttı. Çünkü artık bu iki program da dahil olmak üzere pek çok sabah kuşağı programı için final kararı verilebilir. Ancak Acun Ilıcalı bu işin peşini bırakmak istemiyor.

Esra Erol ve Müge Anlı'nın programları büyük dikkat çekiyor. Reyting rekorları kıran ATV programlarının kısa süre sonra yayın hayatına son verileceği iddia edildi. RTÜK'ten gelen açıklamayla beraber bizleri nasıl bir gelişme bekliyor? Bu tarz konseptte olan programların kapatılma riski doğacak. O yüzden Müge Anlı ve Esra Erol'un farklı bir yayın organında yayınlanması bekleniyor. Dijitalde bu programları izleyebiliriz.

EXXEN'de Yayınlanabilir

Esra Erol için Acun Ilıcalı ile anlaştığı iddia edilmişti. Aynı iddianın Müge Anlı için de geçerli olacağı belirtiliyor. İkili gerçekten de EXXEN'e geçerse büyük gelişmeler yaşanır. Pek çok kişi buradan abonelik almak isteyecektir. Televizyonda olduğu kadar fazla kişi izlemese bile yine de hatırı sayılır kişinin program için abonelik alacağı belirtiliyor.

Acun Ilıcalı Açıklama Yaptı mı?

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın teklif götürüldüğü belirtilse de henüz açıklama yapmadığını görüyoruz. Dolayısıyla bu iddianın ne kadar kuvvetli olduğu sorgulanmakta. Pek çok kişi programların yakın zamanda temelli şekilde kapanabileceğine işaret ediyor. İkinci bir izdivaç programı vakası yaşanır mı göreceğiz. Bunun için RTÜK'ten gelecek hamle çok önemli.