Eser Yenenler ve Berfu Yenenler Çiftine Nazar Değdi! İkili Hakkında Resmi Açıklama Geldi!

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler Çiftine Nazar Değdi! İkili Hakkında Resmi Açıklama Geldi!

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımıyla birlikte Eser Yenenler ve Befur Yenenler hayranlarını üzücü bir paylaşım yaptı. Detaylar haberimizde paylaşıldı.

Eser Yenenler Çok Güzel Hareket Bunlar 2 koltuğuna geçmesiyle birlikte ekranların sevilen yüzü olmaya devam ediyor. Sosyal medya eşiyle birlikte aktif bir şekilde kullanılarak hayranlarıyla sürekli olarak etkileşim halinde kalıyor. Sosyal medya üzerinden de sevimli oalrak paylaşımlara devam eden çift yeni haberi oldukça şok etkisi yarattı. Yapılan son paylaşımla birlikte hayranlarını üzen bir kötü gelişme yaşandı.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler Koronavirüse Yakalandı

Berfu Yenenler sosyal medya üzerinden hikaye attı. Yaptığı hikaye paylaşımında koronavirüs testlerinin pozitif olduğunu paylaşımını yaparak hayranlarının da bu duruma üzülmesiyle devam etti. Hikaye içerisinde yaptığı yazı içerisinde “Tanıdığımız herkes pozitif. İnanamıyorum ilk dönemde bile bu kadar şok olmamıştım. Aşırı da korkuyorum nasıl olacak bilemedim bu işi” diyerek paylaşımı yaptı.

Koronavirüs pozitif olarak yer almasaydı O Ses Türkiye üzerinde programa çıkarak ünlülere şarkı da seslendirecekti. Bu durumun olmasıyla birlikte ciddi bir sorunla karşı karşıya kalan çift hayranları tarafından da destek görüyor.