Engin Akyürek ve Demet Özdemir Yeni Proje İçin Bir Araya Geliyor! Detaylar Ortaya Çıktı

Engin Akyürek ve Demet Özdemir Yeni Proje İçin Bir Araya Geliyor! Detaylar Ortaya Çıktı

Engin Akyürek ve Demet Özdemir yepyeni bir proje için bir araya geliyor. Yeni dizi için çalışmalar bütün kanallarda devam ederken sosyal medyada bazı iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların ardından dizi hakkındaki detaylar araştırılmaya başlandı.

Ayrıca henüz resmi bir açıklama yapılmasa da iddialara göre İzmir Foça’da çekilecek olan dizinin başrollerinde Engin Akyürek ile Demet Özdemir bulunuyor. Demet Özdemir'in yeni dizisi ile alakalı birtakım ifşalar ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir yeni dizi ile alakalı yapılan iddialara cevap vererek bu iddiaların asılsız olduğunu söylemişti.

Fakat alınan bilgiler neticesinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir İzmir Foça’da çekilecek olan dizinin başrollerinde yer alabilir. Alınan bilgiler neticesinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in yeni bir proje için bir araya gelebileceği söyleniyor. Sosyal medyayı çok sık kullanan Demet Özdemir bu iddiaların ardından set esnasında çekilen birtakım fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Resmî açıklama yapılmadı!

Resmî açıklama yapılmadı! Henüz resmi bir açıklama olmasa da yeni dizinin yapımcılığını ise 03 medyanın üstlendiği söyleniyor. Bunun dışında dizinin İzmir Foça’da çekileceği ve her iki oyuncunun da hayran kitlesinin çok olmasından dolayı dizinin tutulacağı belirtildi. Erkenci Kuş ile yıldızını yükselten Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde sergilediği performansı ile daha da ön plana çıktı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini hayat veren Demet Özdemir ilk defa dram filminde de başarılı olduğunu herkese ispatlamış oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından bir süre tatil yapan Demet Özdemir, Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli projede yer aldı.

En son Sefirin Kızı adlı dizide başrol alan Engin Akyürek de başarıları performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir oyuncu oldu. Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in bir dizide yer alması olanı ise şimdiden merak uyandırdı. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı fakat sosyal medyada dolaşan iddialara göre ikili yakın zamanda dizi çekimleri için bir araya gelebilir.