En Popüler Erkek ve Kadın Oyuncu Listesi Açıklandı! Hande Erçel, Tahtını Kaptırdı

En Popüler Erkek ve Kadın Oyuncu Listesi Açıklandı! Hande Erçel, Tahtını Kaptırdı

Sen Çal Kapımı dizisi ile dikkatleri üzerine toplayan Hande Erçel ve Kerem Bursin listenin başında yer aldı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Kerem Bursin, bu defa rekor kırarak Hande Erçel'i sollamayı başardı. İşte haberin bütün detayları...

Sosyal medya araştırma şirketi temmuz ayının en çok konuşulan isimlerini ekranlara taşıdı. Alınan bilgiler neticesinde temmuz ayının en çok konuşulan isimleri belli oldu. Bunun dışında karakterler sosyal medyada da ileti sayısına göre belirlenme kararı aldı. Bu karara göre Hande Erçel ve Kerem Bursin en çok konuşulan çiftlerin başında yer aldı.

Kerem Bursin, Hande Erçel’i bile solladı!

Kerem Bursin, Hande Erçel’i bile solladı! Sosyal medya iletilerine göre en popüler 5 karakter ekranlara geldi. Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan karakterlerini hayat veren Hande Erçel ve Kerem Bursin yine ilk sıraya yerleşti. Fakat alınan bilgiler neticesinde Serkan karakteri Eda karakterinden daha üst sıralarda yer alarak birinciliğe oynadı.

Hande Erçel’den sonra Alina Boz üçüncü sırada yer aldı

Hande Erçel’den sonra Alina Boz üçüncü sırada yer aldı. Eda karakterine hayat veren Hande Erçel ise ikinci sırada yer alıyor. Bunun dışında ATV ekranlarında yayınlanan ve final kararı alan Maraşlı dizisi sosyal medyada etkilerini devam ettiriyor. Mahur karakterine hayat veren Alina Boz ileti sayısına göre üçüncü sırada yer aldı. Alina Boz'un ardından Maraşlı dizisinde Maraşlı Celal karakteri ile bilinen Burak Deniz de dördüncü sırada yer alıyor.

Alp Navruz, en çok konuşulan erkek oyuncu oldu!

Alp Navruz, en çok konuşulan erkek oyuncu oldu! Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinde Alp Navruz, Poyraz karakterine hayat veriyor. Yetenekli oyuncu yakışıklılığı ile ön plana çıkarak listenin 5. sırasında yer aldı.