Elçin Sangu Ekranlara Dönme Kararı Aldı! Ünlü Oyuncu Yeni Dizisi İle Adeta Şaşırttı

Elçin Sangu Ekranlara Dönme Kararı Aldı! Ünlü Oyuncu Yeni Dizisi İle Adeta Şaşırttı

Elçin Sangu, uzun süredir televizyon ekranlarından uzak kalmayı tercih etti. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Elçin Sangu, ekranlara dönme kararı aldı. Bu kararın açıklanması ile oyuncunun hayranları projeyi şimdiden merak ediyor. Detaylar...

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, uzun bir sürenin ardından ekranlara tekrardan çıkma kararı aldı. Bu açıklamanın ardından oyuncunun hayranları projeyi merakla beklediklerini dile getirdi. Farklı projelerden birçok teklif alan yetenekli oyuncu Elçin Sangu’nun sonunda bir yapıma evet demesi bekleniyor. Gelen teklifleri değerlendiren Elçin Sangu, net bir karar verdiğini açıkladı.

Elçin Sangu ekranlara dönme kararı aldı!

Elçin Sangu ekranlara dönme kararı aldı! Ünlü oyuncu Elçin Sangu, bir dizi ile anlaşma sağladığını dile getirdi. Bunun dışında oyuncunun hayranları bu durumdan memnun olduklarını söyleyerek, yeni projeyi merak ettiklerini söyledi. Alınan bilgiler neticesinde Elçin Sangu, Meliha isimli psikiyatrist karaktere hayat vermeye hazırlanıyor.

Elçin Sangu’nun yer alacağı dizi hakkındaki tüm detaylar!

Elçin Sangu’nun yer alacağı dizi hakkındaki tüm detaylar! Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu Elçin Sangu, dram yapımı bir proje ile ekranlara gelecek. Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Yalancılar ve Mumları isimli dizi oyuncu kadrosunu tamamladı. Yalancı ve Mumları dizisinin oyuncu kadrosunda İsmail Demirci, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman ve Melike Güner bulunuyor.

Yalancı ve Mumları dizisine bir oyuncu daha dahil oluyor!

Yalancı ve Mumları dizisine bir oyuncu daha dahil oluyor! Oyuncu kadrosunu tamamlayan Yalancı ve Mumları dizisi Elçin Sangu’ya da bir teklif ile gitti. Bir süre düşünme kararı alan Elçin Sangu, projede yer alma kararı aldı. Bundan dolayı Elçin Sangu’nun Yalancı ve Mumları dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu ortaya çıktı. Dizi hayranları da merakla yeni projenin detaylarını bekliyor. Alınan bilgiler neticesinde Elçin Sangu’nun yeni sezonda dizisi de belli oldu. Kiralık Aşk dizisinde büyük çıkış yakalayan Elçin Sangu, birçok yerden teklif üstüne teklif alıyor.