EDHO Dizisi Bitti Ama Kavgası Bitmedi! Oktay Kaynarca Davalık Oldu!

EDHO Dizisi Bitti Ama Kavgası Bitmedi! Oktay Kaynarca Davalık Oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. ATV'deki dizinin yayın hayatına devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Tüm bunlar olurken geçtiğimiz aylarda yaşanan dizi seti kavgasına ilişkin ünlü oyuncunun da ifade verdiği ortaya çıktı. İki sanık hakkında hapis cezası isteniyor.

EDHO dizisi yayın hayatına devam edecek mi diye beklenirken yaşanan bir gelişme hayranlarını şaşırttı. Dizi setinde yaşanan kavgayla ilgili Oktay Kaynarca'nın ifade verdiği ortaya çıktı. Dizi setinde yabancı insanların saldırısına ve hakaretine maruz kalan çalışanların sesini duyan Oktay Kaynarca, olay yerine gitmişti. Otel işletmecisinin ifadesinden oyunculara kadar pek çok kişinin ifade verdiği ortaya çıktı.

Hapisleri İsteniyor

İki sanık hakkında 4 yıl 1 ay 22 günden 13 yıl 7 ay 15 güne kadar hapis cezası istenmekte. Eğer verilmesi durumunda gündeme bomba gibi düşecek. Gece vakti konut dokunulmazlığı nedeniyle de yargılanıyorlar. Aynı zamanda zincirleme hakaret suçlaması da dosyada yerini aldı.

EDHO Dizisi Başlayacak mı?

EDHO dizisiyle ilgili henüz olumlu bir gelişme yaşanmış değil. Pek çok kişi diziden haber bekliyor ancak bir süre daha beklemek zorunda kalabilir. ATV ile EDHO dizisi yapımcı şirketinin anlaşması beklenmiyor. Oktay Kaynarca ve diğer oyuncular da bunu açıklamıştı. Üstelik bazı oyuncular farklı dizilere transfer oldu bile. Haliyle dizi gittikçe tarihe gömülüyor.