Ece Erken ile Alişan Aynı Mekanda Yakalandı! Buse Varol Resmen Çıldırdı..

Ece Erken ile Alişan Aynı Mekanda Yakalandı! Buse Varol Resmen Çıldırdı..

Ece Erken ve Alişan bir araya geldi. KKTC'de çektirdikleri fotoğrafı paylaştılar. Bir anda gündem olan ikilinin arası düzeldi. Yıllardır küs oldukları için barışmayacakları düşünülüyordu. Ancak Alişan, Buse Varol ve Ece Erken'in fotoğrafı tüm dengeleri değiştirdi. Peki Alişan ve Ece Erken neden küsmüştü?

Ece Erken, bir süredir Alişan ile konuşmuyordu. İkilinin arasının bozuk olması hayranlarını da üzmekteydi. Ancak Alişan'ın son zamanlarda yaşadığı sıkıntılı durumlar ve çok daha fazlası ikiliyi yakınlaştırdı. Ece Erken ile Alişan'ın barıştığı haberi kısa süre içerisinde sosyal medyada yayınlandı. Öyle ki Buse Varol da ikilinin barıştığını ilk öğrenenler arasındaydı.

Ece Erken Fotoğraf Paylaştı

Ece Erken, sosyal medya hesabından Alişan ve Buse Varol ile fotoğraf paylaştı. KKTC'de bir araya gelen ünlüler, barışmalarının şerefine birlikte fotoğraf çekindiler ve bunu Instagram üzerinden paylaştılar. Söz konusu sevindiren gelişme ile Alişan ve Ece Erken'in tekrar dost olduğu belirtiliyor. Daha önce neden küstükleri sorusu ise pek cevaplanmış değil. Çok ciddi bir olay olmasa da aralarındaki ilişkinin bozulduğu ortaya çıkmıştı.

Alişan ile Arası Düzeldi

Öte yandan bir süredir ekranlarda gözükmeyen Ece Erken'in Alişan ile arasını düzeltmesi önemli bir gelişmeydi. Sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapan ancak televizyonlara eskisi kadar çıkmayan ünlü isim, adından söz ettirmeye başladı. Yakın zamanda ekranda daha sık görür müyüz sorusu ise soruluyor.