Ebru Şallı’dan Gelen Acı Haber Hayranlarını Göz Yaşına Boğdu!

Ebru Şallı’dan Gelen Acı Haber Hayranlarını Göz Yaşına Boğdu!

44 yaşında olan sunucu ve manken Ebru Şallı’dan kötü haber geldi. Az önce duyulan acı haber hayranlarını adeta gözyaşına boğdu. Oğlunu kaybeden Ebru Şallı’nın bu haberi milyonları yasa boğdu. Ünlü manken bir ölüm haberi ile daha sarsıldı. İşte haberin tüm detayları...

Fit fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Şallı spor severlerin de gözdesi oldu. Sunucu ve manken olan Ebru Şallı bir dönem podyuma damgasını vuran isimler arasında yer alıyordu. Uzun süre podyumlara çıkmayan Ebru Şallı’dan kötü haber geldi. Hayranları Ebru Şallı için dua etmeye başlarken haberi duyan milyonlar ise gözyaşlarına boğuldu. Ebru Şallı’nın bu haber karşısında ayakta durmakta da zorluk çektiği söyleniyor.

Ebru Şallı’dan gelen acı haber milyonları göz yaşlarına boğdu

1993 yılında Türkiye güzeli seçilen Ebru Şallı sonrasında podyumların yüzü oldu. 2002 yılında Harun Tan ile evlenen Ebru Şallı 11 yıl evli kaldı ve sonrasında ayrılma kararı alarak gündeme geldi. Bu evliliğinden Beren ve Pars adında iki çocuğu oldu. Geçtiğimiz sene Pars hayatını kaybetti. Oğlunu 11 yaşında kaybeden Ebru Şallı’dan da acı haber geldi. Kahreden haber ise milyonları gözyaşlarına boğdu. Ebru Şallı ise bu haberin karşısında göz yaşlarına hâkim olamadı.

Ebru Şallı bir ölüm haberi ile daha sarsıldı

Oğlu Pars lenfoma kanserinden dolayı kaybeden Ebru Şallı 3 yıldır tedavi gördüğünü de açıklamıştı. Minik Pars’ın vücudu bu tedaviye daha fazla dayanamadı. Bunun üzerine Ebru Şallı küçük oğlunu kaybetti. Oğlunun ölümünün ardından kendine bir türlü gelemeyen ünlü model Ebru Şallı bir ölüm haberi ile daha sarsıldı. Pars’ın ardından şu an ise babasını kara toprağa koydu. Ebru Şallı’nın Bodrum'da yaşayan babası kanser ile mücadeleye yeni düştü. Bodrum Devlet Hastanesinde kanser tedavisi gören Ebru Şallı’nın babası hayata gözlerini yumdu. Ünlü manken babasının ölüm haberinin ardından soluğu Bodrum'da aldı. Ebru Şallı’nın ise bu haberin ardından ayakta durmakta güçlük çektiği söyleniyor. Ünlü mankenin hayranları ise Ebru Şallı’yı yalnız bırakmayarak destek mesajları attığı da biliniyor.