Dizi Setinde Olay Çıktı! Erkan Petekkaya’nın Dizisi Başlamadan Bitme Kararı Aldı

Dizi Setinde Olay Çıktı! Erkan Petekkaya’nın Dizisi Başlamadan Bitme Kararı Aldı

Erkan Petekkaya'nın hayranları yetenekli oyuncunun Diyarbakır'da yeni bir diziye başlayacağına dair haberler duydu. Bu haberler karşısında çok mutlu olan dizi hayranlarına kötü bir haber geldi. Petekkaya'nın dizisinin iptal olduğu ortaya çıktı. Detaylar..

Alınan bilgiler neticesinde Erkan Petekkaya'nın başlayacak yeni proje hakkında fazla bir detay yoktu. Yetenekli oyuncu Kırmızı Oda dizisinin Sadi’si olarak gönüllere kazındı. Ayrıca Erkan Petekkaya hayranları, yeni sezonda da oyuncunun ekranlarda olacağını çok sevinmişti.

Sette yaşanan anlaşmazlık dizinin ipini çekti

Sette yaşanan anlaşmazlık dizinin ipini çekti. 03 Medya tarafından hazırlanacak olan dizinin senaryosu Sırma Yanık’a aitti. Kulislerden alınan bilgilere göre yaşanan anlaşmazlık nedeniyle projenin iptal edildiği ortaya çıktı. Erkan Petekkaya hayranları ise bu gelişmeden dolayı rahatsızlık duyuyor.

Erkan Petekkaya başka proje ile el sıkıştı

Erkan Petekkaya başka proje ile el sıkıştı. 03 Medya ile Erkan Petekkaya'nın başka bir dizi için çalışma kararı aldı da belirlendi. Yani alınan bilgilere göre beklenen dizi yerine Erkan Petekkaya bir başka dizi ile yeniden anlaştı. Yeni dizi için hazırlıklar başlarken dizi hakkındaki detaylarda ortaya çıktı. 03 Medya tarafından başlatılan projenin patronu ise Saner Ayar oldu.

Kırmızı Oda dizisinde gönüllere taht kurdu

Kırmızı Oda dizisinde gönüllere taht kurdu. Sadi karakteri ile gönüllere taht kuran Erkan Petekkaya çok iyi bir performans sergiledi. Rolü kısa süreli olmasının dışında 21 bölüm Kırmızı Oda dizisinde devam etti. Ayrıca Kırmızı Oda dizisine konuk olan ünlüler arasında en uzun soluklu kalan oyuncu oldu.

Petekkaya takipçileri araştırmaya başladı

Petekkaya takipçileri araştırmaya başladı. Erkan Petekkaya hayranları oyuncunun bu sezon da nasıl bir karakter ile ekranlara geleceğini merak ediyor. Instagram hesabında 1.5 milyon takipçisi bulunan yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya şimdi tatilde dinleniyor. Ayrıca oyuncunun son paylaştığı pozda sosyal medyada yoğun ilgi gördü.