Demet Özdemir Yıllar Önce Yaşadıklarını Anlatınca Ortalık Karıştı! Sosyal Medya Bir Birine Girdi!

Demet Özdemir Yıllar Önce Yaşadıklarını Anlatınca Ortalık Karıştı! Sosyal Medya Bir Birine Girdi!

Demet Özdemir, merak edilen tüm soruları programda yanıtladı. İbrahim Selim'in sunduğu programa katılan ünlü isim, anlattıklarıyla herkesi şaşırttı. İlişkisine de değinerek zaman zaman yaptıklarından bahsetti. Annesini de anlatmayı ihmal etmeyen ünlü oyuncu, herkesi duygulandırdı.

Demet Özdemir İlişkide Nasıl Biri Olduğunu Anlatı! Annesiyle İlgili Anısı Duygulandırdı

 

--

Demet Özdemir, İbrahim Selim ile Bu Gece programına çıkarak hakkındaki soruları yanıtladı. Oldukça keyifli geçen programda kendisiyle ilgili pek çok şeyden bahsetti. Özellikle de annesiyle ilgili olan anıları da hem güldürdü hem duygulandırdı. İlişkide nasıl bir insan olduğundan da az çok bahsetti. Geçmişte dansa olan tutkusu ve ablasının dansçı olması da ayrı bir detay olarak programda yerini aldı.

Kıskanç Bir İnsanmış!

Demet Özdemir, oldukça kıskanç biri olduğunu söylüyor. Üstelik ani şekilde kıskançlık krizleri yaşadığını ancak bunun önüne bir şekilde geçtiğini de ekledi. Kendisi hakkında bilinmeyen pek çok şeyi de anlattı. Sorulara içtenlikle yanıt vermesinden ötürü hayranlarının dikkatini çekti. Doğduğun Ev Kaderindir'den sonra televizyonda herhangi bir dizide oynamayan Demet Özdemir, yakında hangi projelerde yer alacak merak ediliyor.

Annesinden Bahsetti

Annesi ile henüz 5-6 yaşlarındayken mevlide gittiğini anlattı. Demet Özdemir sürekli olarak dans etmeyi sevdiği için mevlidde hoca dua okurken onu şarkı zannedip dans ettiğini söyledi. Annesinin çekiştirmesiyle gerçeği öğrenen Demet'in çok utandığını ifade etmesi yüzlerde tebessüm oluşturdu. Annesini çok sevdiğini ve onu zaman zaman üzdüğünü de söyleyerek duygulandırdı.