Demet Özdemir Yeni Projesinden Fotoğraf Paylaştı! Ünlü Oyuncunun Hayranları Projeyi Şimdiden Merak Ediyor!

Demet Özdemir Yeni Projesinden Fotoğraf Paylaştı! Ünlü Oyuncunun Hayranları Projeyi Şimdiden Merak Ediyor!

Demet Özdemir son zamanların en gözde oyuncuların başında geliyor. Ayrıca ünlü oyuncudan gelen her haberde magazin gündemine bomba gibi düşüyor. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerinde yer aldığı film ise merakla bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Yetenekli oyuncu Demet Özdemir, sadece bir fotoğraf olsa dahi hayranları ile fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor. Alınan bilgiler neticesinde Aşk Taktikleri isimli proje hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmeyen Demet Özdemir, paylaştığı fotoğraf ile hayranlarını mest etti. 

Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli dizide başrol oynayan Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız ile oynuyor. Alınan bilgiler neticesinde filmin konusu hakkında bir açıklama yapılmadı. 

Aşk Taktikleri isimli projenin konusu merak söz konusu oldu

Aşk Taktikleri isimli projenin konusu merak söz konusu oldu. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizinin konusu henüz açıklanmadı. Bundan dolayı dizi severler merakla Aşk Taktikleri isimli dizinin konusunu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. 

Merakla iki ünlü oyuncunun yeni projesi beklenirken, Demet Özdemir yaptığı paylaşım ile de sosyal medyada gündem oldu. Bunun dışında Aşk Taktikleri setinden fotoğraf paylaşarak, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ayrıca projenin başrol oyuncusu Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız yönetmen ile de fotoğraf paylaşımı yaptı. 

Demet Özdemir, yaptığı paylaşım ile sosyal medyada gündem oldu!

Demet Özdemir, yaptığı paylaşım ile sosyal medyada gündem oldu! Yetenekli oyuncu Demet Özdemir, fotoğraf paylaşıldığı andan itibaren hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Aşk Taktikleri filminde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız set hallerini paylaştı. Ayrıca Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik gibi yetenekli oyuncular da bulunuyor. 

Filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken, proje hakkında da detaylı açıklama yapılmadı. Filmi bekleyen Demet Özdemir hayranları ise detayları büyük bir merakla bekliyor. Ayrıca Aşk Taktikleri setinden çektiği fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu, magazin gündeminde de gündeme geldi.