Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Tatil Planı Yaptı! Üç Gün Otelde Kalan Çift Dünyanın Parasını Ödedi

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Tatil Planı Yaptı! Üç Gün Otelde Kalan Çift Dünyanın Parasını Ödedi

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde sevgili olduklarını yakın zamanda açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, tatil planı yaptı. İkilinin yaptığı tatile ödediği fiyat ise herkesi şaşkına çevirdi. İşte detayları...

Demet Özdemir hem kariyer hayatında hem de kendi özel yaşamında oldukça güzel vakitler geçiyor. Bir projeyi bitirip kısa bir aranın ardından başka bir projeye başlayan güzel ve ünlü oyuncu Demet Özdemir, 2021 yılının başından başlayan ilişkileri ile magazin basınının gündeminde olan çift hala trendler arasında.

Aşk Taktikleri adlı filmin detayları ortaya çıktı!

Aşk Taktikleri adlı filmin detayları ortaya çıktı! Çift aşkları ile sürekli gündemde, iş yaşamlarından arta kalan zamanlarında da Özdemir ve Koç çifti birlikte vakit geçirmeyi tercih ediyorlar.  Bu sıralar Demet Özdemir, Netflix için ‘Aşk Taktikleri’ adlı bir film çekiyor. Demet Özdemir, filmde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşıyor. Demet Özdemir filmin bir bölümünün çekimi için Kapadokya’daydı.

Oğuzhan Koç sevgilisini yalnız bırakmadı

Oğuzhan Koç sevgilisini yalnız bırakmadı. Sevgilisi Demet Özdemir’i yalnız bırakmayan Oğuzhan Koç ise jest yaparak Kapadokya’ya gitti. Bu kez de sevgilisine yaptığı jestle gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, güzel oyuncuyu Kapadokya’ da en romantik olarak bilinen otellerden birine götürdü. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, geçtiğimiz yıllarda, Hollywood yıldızı Nicolas Cage’in de kaldığı otelde konakladılar.

Üç gece için tuttukları odanın fiyatı dudak uçuklattı

Üç gece için tuttukları odanın fiyatı dudak uçuklattı. Üç gece için tuttukları odaya 3 bin 600 dolar yani yaklaşık olarak 30 bin TL ödeme yaptığı iddia edildi. İçinde kendine ait özel havuzu da olan odada kalan çift, sabah saatlerinde ise balona binerek gün doğumunda romantik anlar yaşadı. Ayrıca Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi sosyal medyada gündem oldu.