Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Evleniyor! İki Aşık Açıklama Yapmayı İhmal Etmedi!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Evleniyor! İki Aşık Açıklama Yapmayı İhmal Etmedi!

Geçtiğimiz aylarda ilişki yaşadıklarını itiraf eden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, yine bombayı patlattı. Sosyal medyada gündem olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, merak edilen soruları yanıtladı. Oğuzhan Koç, sevgilisi Özdemir hakkında bakın neler söyledi.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, Alaçatı’da kameralara yansıdı. Magazinciler tarafından görüntülenen oyuncu yakın dostları olan İbrahim Büyükak ve Beyazıt Öztürk ile birlikteydi. Ekim ayında yayınlanacak olan sohbet programı konusunda Büyükak ile Öztürk açıklamalar yaptı. Oğuzhan Koç’a sıra geldiğinde ise soru Demet Özdemir üzerinden geldi.

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile ilişkisi hakkında konuştu

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile ilişkisi hakkında konuştu. Geçtiğimiz günlerde instagram da soru cevap kısmında Demet Özdemir ile arasının nasıl olduğu şeklinde gelen hayran sorusunu bir fotoğraf ile yanıtlayan Oğuzhan Koç, şimdilerde ise evlilik sorusuna yanıt verdi. Oğuzhan Koç ilişkilerinde her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Sonrasında da evlilik konusunda bir detay vermedi.

Bunun ardından Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç hayranları ikiliden böyle bir haber beklediklerini sosyal medyadan belli etti. Hatta Demet Özdemir hayranları ikilinin çok yakıştığını söyleyerek, Oğuzhan Koç ve sevgilisi Özdemir’e destek olmayı ihmal etmedi. Kimi kullanıcılar ise Oğuzhan Koç’un eski sevgilisinin Yağmur Tanrısevsin olduğunu belirtti. Hatta Demet Özdemir ve Yağmur Tanrısevsin’in yakın arkadaş olduğunu belirtti. Bu konu ile alakalı Demet Özdemir’den herhangi bir açıklama gelmedi.

İki aşık hakkında çok büyük iddia ortaya atıldı!

İki aşık hakkında çok büyük iddia ortaya atıldı! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evlenebileceklerine yönelik iddialar ortada var. Bu yönde hayranları da bir beklenti içinde olsa da ne Oğuzhan Koç ne de Demet Özdemir tarafından böyle bir şeyin kesin olacağı bilgisi yok. Oğuzhan Koç, müzik sektörünün yeniden sahnelere döndüğü için memnun ve kendisinin de planları olduğunu belirtti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç hayranları ise ikilinin ne zaman evleneceğini sorguluyor. Bu zamana kadar adı başka kişiler ile anılan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, birbirlerine olan aşkları ile sosyal medyada gündem oldu.