Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Aşkı Bitti mi? İkiliden İlk Defa Açıklama Geldi!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Aşkı Bitti mi? İkiliden İlk Defa Açıklama Geldi!

Yetenekli oyuncu Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide hayat verdiği Zeynep karakteri ile ön plana çıktı. Demet Özdemir, romantik komedi türünün dışına çıkarak dram performansı ile göz doldurdu. İşte merak edilen her şey haberin devamında...

Milyonlarca kişinin gönlünde taht kuran Demet Özdemir, sosyal medyanın da en çok konuştuğu isimler arasında yer aldı. Şu an ise alınan bilgiler neticesinde Netflix'e yayınlanacak olan ‘Aşk Taktikleri’ isimli sinema filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmaya hazırlanıyor.

Sette yoğun temposu ile çalışmalara devam eden yetenekli oyuncu Demet Özdemir, iş hayatı dışında özel hayatında da iyi bir dönem yaşıyor. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir 2021 yılının başlarında aşk yaşamaya başladı. Yaz tatilinde birbirleri ile daha çok vakit geçiren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç sevgili olduklarını da açıkladı.

İkiliden romantik paylaşımlarla cevap geldi

İkiliden romantik paylaşımlarla cevap geldi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından sevgilisi Oğuzhan Koç ile tatile çıkan Demet Özdemir romantik paylaşımları ile sosyal medyada gündem oldu. Ayrıca Oğuzhan Koç da sevgilisi Demet Özdemir ile ilgili sosyal medyada hayranları tarafından sorulan soruları yanıtladı.

Oğuzhan Koç, iddiaları bu fotoğraf ile yalanladı

Oğuzhan Koç, iddiaları bu fotoğraf ile yalanladı. İlişkilerinin çok iyi gittiğini söyleyen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç el ele mutlu bir fotoğraf karesini hayranları ile paylaşmayı da ihmal etmedi. Paylaşılan fotoğrafta ikilinin birbirine ne kadar âşık olduğu da gözlerden kaçmadı.

Demet Özdemir sosyal medyayı salladı

Demet Özdemir sosyal medyayı salladı. Oğuzhan Koç tarafından yapılan bu paylaşıma Demet Özdemir'in hayranlarından da destek mesajı geldi. Ayrıca sette yoğun bir şekilde çalışan Demet Özdemir'in Instagram hesabını az kullanmaya başladığı da iddia ediliyor. Güzel oyuncunun kısa bir süre önce paylaştığı bir fotoğraf ise 500 bine yakın beğeni aldı.