Demet Özdemir ve Engin Akyürek Arasında Çıkan Dedikodu Gündemi Salladı! Özdemir Açıklama Yaptı!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek Arasında Çıkan Dedikodu Gündemi Salladı! Özdemir Açıklama Yaptı!

Sosyal medyada Demet Özdemir hakkında ortaya atılan iddialar herkesi şaşkına çevirdi. Demet Özdemir ve Engin Akyürek iddiaları gündeminde bir araya geldi. Sosyal medyada ki iddialara Demet Özdemir'den yanıt gecikmedi. İşte haberin detayları...

Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in yeni proje için bir araya geleceği söyleniyor. Bu iddiaların ardından Demet Özdemir yeni projesi hakkında açıklama yapmayı ihmal etmedi.

Sosyal medyada gündeme gelen birtakım iddialar dizi hayranlarını şaşırtmayı devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in yeni bir proje için bir araya geleceği söyleniyor. Yeni dizi için bu tür iddialar sosyal medyada yayılırken oyuncu Demet Özdemir’den ise açıklama gecikmedi.

Demet Özdemir, iddiaları yalanladı

Demet Özdemir, iddiaları yalanladı. Bunun dışında Demet Özdemir ve Engin Akyürek hayranları bu iddiaların doğru olmasını istiyor. Fakat iddiaların dışında resmî açıklama yapılmaması da meraklı bir hayli arttırdı. Kulislerden alınan bilgiye göre yetenekli oyuncu Demet Özdemir'in yeni partilerinin Engin Akyürek olduğu söyleniyor.

İddialara göre 03 Medya tarafından üstlenecek olan dizinin çekimleri İzmir Foça’da yapılacak. Bunun dışında Demet Özdemir Twitter hesabından açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı. İddiaların yayılmasının ardından hayranlarından gelen mesajlar doğrultusunda açıklama yapma kararı aldı.

Yeni proje için anlaşmadığını açıkladı

Yeni proje için anlaşmadığını açıkladı. Bunun ardından Demet Özdemir herhangi bir proje ile anlaşmasını belirtti. Ayrıca açıklamalarını sürdüren yetenekli oyuncu Demet Özdemir bir proje olduğu takdirde kendisinin açıklama yapacağını söyledi.

Fakat Demet Özdemir Engin Akyürek ile bir projede yer almayacağını yalanlamadı. Sadece herhangi bir proje ile anlaşma sağlanamadığını söyledi. Bu açıklamanın ardından yeni projenin gündemde olabileceğini fakat Demet Özdemir'in değerlendirme aşamasında olduğu söyleniyor. Her iki oyuncunun da hayran kitlesinin büyük olmasının ardından dizi iddialarının gerçek çıkması bekleniyor.