Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'u Sildi Attı! Oğuzhan Koç Göz Yaşlarını Tutamadı!

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'u Sildi Attı! Oğuzhan Koç Göz Yaşlarını Tutamadı!

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kötü haberi açıkladı. Sosyal medyada aşklarını duyuran Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çok mutlu olduklarını söylüyordu. Ardından ünlü çiftin aşkına nazar değdi. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir kısa süreli bir ayrılık yaşadı. İşte haberin tüm detayları...

Bir süredir birlikte olduklarını açıklayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti yaptıkları her hareket ile magazin gündemine bomba gibi düşmeye devam ediyor. İkili hayranları tarafından birbirine çok yakıştırıyor. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinden üzen haber ise herkesi şaşkına çevirdi. Birlikte sürekli vakit geçiren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç sosyal medya hesaplarından da fotoğraflar yayınlayarak mutlu olduklarını dile getiriyordu. Fakat çifte nazar değdi. Alınana bilgiler neticesinde ikilinin ayrılığı gündeme damga vurdu. Fakat Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in ayrılığının kısa sürdüğü de söyleniyor. İkilinin hayranları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un neden ayrıldığını da merak ediyor.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, kısa süreli ayrılık yaşadı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç de geçtiğimiz haftalarda kısa süreli bir ayrılık ile gündeme geldi. O Ses Türkiye'nin çekimleri esnasında müzik çalışmalarından dolayı yoğun bir dönem geçiren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir tartışma yaşadı. Bunun ardından Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un kısa sürede olsa bir ayrılık yaşadığı gündeme geldi. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde kısa süre ayrı kalan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç birbirinden özür dileyip aşklarına kaldıkları yerden devam etme kararı aldı.

İkili aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Demet Özdemir ile alakalı sorulan soruları yanıtladı. Oğuzhan Koç, her şeyin çok iyi gittiğini ve mutlu olduklarını dile getirdi. Bunun ardından sevgilisi Demet Özdemir ile fotoğraf paylaşarak haklarında yapılan iddiaları da susturmuş oldu. Bunun ardından yetenekli oyuncu Demet Özdemir’de sevgilisi Oğuzhan Koç’a olan aşkını her fırsatta belli ediyor. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, mutlu bir beraberlik yaşadığını ifade etti.