Demet Özdemir Gelecek Planlarını Açıkladı! Özdemir, Oyunculuğu Bırakıyor!

Demet Özdemir Gelecek Planlarını Açıkladı! Özdemir, Oyunculuğu Bırakıyor!

Erkenci Kuş dizisi ile dikkatleri üzerine toplayan Demet Özdemir, kısa sürede birçok hayran kitlesine ulaştı. Alınan bilgiler neticesinde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ardından ünlü oyuncuya birçok teklif geldi. İşte haberin bütün detayları...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, gelecek planları hakkında açıklama yaptı. Alınan bilgiler neticesinde kariyer yönetimi sürdüren Demet Özdemir, şoke edici kararlar ile gündeme geldi. Hem dizileri hem son sinema filmi ile dikkatleri üzerine toplayan Demet Özdemir, yapımcıların yeni gözdesi konumuna geldi. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu Demet Özdemir’in reklam anlaşmaları yaptığı ortaya çıktı.

Demet Özdemir, oyunculuğu bırakıp reklamlara mı yönelecek?

Demet Özdemir, oyunculuğu bırakıp reklamlara mı yönelecek? Dizi dışında sinema filmleri ile de ilgilenen Demet Özdemir, reklam filmleri ile de anlaşma sağladı. Bunun dışında reklam filmlerinde de tecrübe kazanan Demet Özdemir, maddi olarak karşılığını alarak kariyerinde iyi bir çıkış yakaladı.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinin ardından birçok projeden teklif aldı. Yetenekli oyuncu Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ise dram tarafını izleyiciler ile buluşturdu. Ayrıca Demet Özdemir’in bu başarısı yapımcıların dikkatinden kaçmadı.

Demet Özdemir, yapımcıların yeni gözdesi oldu

Demet Özdemir, yapımcıların yeni gözdesi oldu. Erkenci Kuş dizisinin ardından birçok farklı projeden teklif alan Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Bunun ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapması ile Demet Özdemir’e teklif geldi.

Aşk Taktikleri isimli sinema filminde oynayan Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Büyük bir karar eşiğinde bulunan Demet Özdemir, dizi senaryolarını okuyarak karar vereceğini açıkladı. Demet Özdemir’in uzun süredir çalışması ise dikkatlerden kaçmadı. Alınan bilgiler neticesinde BKM ve Ay Yapım tarafından yetenekli oyuncu Demet Özdemir’e teklif gitti. Ekranların sevilen yüzü Demet Özdemir’in ise hangi projeyi kabul edeceği şimdiden merak söz konusu oldu.