Demet Özdemir Ettiği İtirafla Herkesi Şaşkına Çevirdi! Demet Özdemir Meğer Annesini de Çok Üzmüş Yazık!

Demet Özdemir Ettiği İtirafla Herkesi Şaşkına Çevirdi! Demet Özdemir Meğer Annesini de Çok Üzmüş Yazık!

Demet Özdemir, konuk olduğu programda adından söz ettirecek bazı itiraflarda bulundu. Kendisini ne zamandır dizi veya filmlerde görmüyorduk. TV8'deki Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra gözükmedi. Şimdi ise İbrahim Selim'in programında şok sözleriyle gündeme geliyor.

Haberİnternette.Com / Detay - Demet Özdemir, bir süredir ekranlarda gözükmüyor. Güzel oyuncunun TV8'deki Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra herhangi bir dizide yer almaması dikkat çekmişti. Ekranlardan uzak kalması nedeniyle oyuncunun programa çıkması bekleniyordu. Sürpriz konuk olarak İbrahim Selim’le Bu Gece programında yerini aldı. Kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt veren oyuncu, annesiyle ilgili itirafta da bulundu. Hayranları ise bu açıklamaya çok üzüldü. Peki programda neler yaşandı?

Annesini Çok Üzdüğünü Söyledi

Demet Özdemir, küçüklükten beri roman havası oynamayı çok sevdiğini ve ailesinin de oynadığını belirtti. Küçükken mevlide gittikleri bir gün roman havası sanarak dans ettiğini ve annesini rezil ettiğini itiraf etti. Annesi o zamanlar çok üzülmüş. Ancak bu gelişme şu an için yüzlerde tebessüm bırakıyor. Kendi hakkında bilinmeyen ve güzel hatıralara değinen Demet Özdemir'in çok sevildiği bir kez daha ortaya çıktı. Hayranları onu dört gözle dinledi.

Youtube Kanalına Çıktı!

Zorlu PSM'nin Youtube kanalında yayınlanan programda yerini alan Demet Özdemir, İbrahim Selim'in sunduğu programda birbirinden komik anlara neden oldu. Kendisinin programa katılmasından sonra sosyal medyada takipçisinin arttığı ve hakkında çeşitli paylaşımlar yapıldığı da görüldü. Güzel oyuncu bakalım ne zaman dizi veya film projesinde oynayacak?