Çukur Dizisinin Aliço'sundan Üzücü Haber Geldi! Aliço Şimdi Ne Yapacak?

Çukur Dizisinin Aliço'sundan Üzücü Haber Geldi! Aliço Şimdi Ne Yapacak?

Çukur dizisindeki Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu, izleyenleri oldukça etkileyen bir karakteri canlandırmıştı. Başarılı oyuncunun hayat verdiği karakterden sonra popülerliği daha da artmış ve başarısı bir kez daha konuşulmuştu.

Son günlerde ilişkisiyle gündeme gelmekte olan ünlü ismin yaptığı açıklama şok etkisi yarattı. Hiç beklenmedik bir şekilde bitirdiği ilişkisini duyuran Rıza Kocaoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile bir kez daha ne kadar profesyonel davrandığını ortaya koydu. Herhangi bir dedikoduya izin vermeden ancak belirsizlik de yaratmadan açıklamasını dürüstçe gerçekleştirdi. Bu duyurunun hemen ardından oyuncunun duyurusunun perde arkası merak konusu oldu.

Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı İlişkisi Bitti

Rıza Kocaoğlu'nun 2019 yılından bu yana birliktelik yaşadığı Hazal Subaşı ile olan ilişkisini ikilinin ortak kararıyla bitirdiği ortaya çıktı. Bir süredir aralarının iyi olmadığı iddia ediliyordu. Yaşanan çeşitli tartışmalar gündeme zaman zaman düşse de Rıza Kocaoğlu oldukça profesyonel davranarak herhangi bir polemiğe yer vermeden ilişkinin bittiğini duyurdu. Bu duyuruyu yaparken de sağ duyulu oldukları için basın mensuplarına ve kendisini takip edenlere teşekkür etti.

İlişkinin Bittiğini Sosyal Medyadan Duyurdu

Rıza Kocaoğlu, yaptığı açıklamada ilişkisinin gündemdeki tehlikeli virüs ve pek çok sorun kadar önemli olmadığı ancak haber etmek maksadı ile bu duyuruyu yaptığını belirtti. Ardından ilişkilerinin sona erdiğini ve bu konuda basın mensuplarının anlayışlı olacağını ummasıyla onlara anlayış için teşekkür ederek yazısını noktaladı.

Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı İlişkisi Neden Sona Erdi?

Hayranlarının şaşırarak tepki verdiği Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı ilişkisinin neden bittiği merak konusu oldu. İlişkileri güzel giderken bir anda çeşitli nedenlerden ötürü ilişkilerinin sona erdiği öğrenildi. Ancak neden bittiğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu durum karşısında da magazin basınında yer almaktan kurtulamadılar. Basın camiasına olayın irdelenmemesi gerektiği konusunda ufak mesajlar vermesine karşın magazin gündeminde Rıza Kocaoğlu'nun Hazal Subaşı ile olan ilişkisinin bitmesi konu edildi. Çeşitli tartışmalar ve iletişim sorunlarından ötürü ayrıldıkları iddia edilse de konuyla ilgili kesin bir bilgi olmadığından bu tarz iddialara değinmeyeceğiz.