Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de Peş Peşe Ayrılık Geldi

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de Peş Peşe Ayrılık Geldi

Kanal D'de yaşanan ÇGHB 2'de bir ayrılık yaşandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programında oynayan Hilmi Deler ve Fatmanur Tezcan aşkı sona erdi. İkili ayrılıktan sonra şaşırtıcı bir hamlede bulundu. Peki ilişki neden bitti? Ayrılığın nedeni aldatma veya ihanet mi? ÇGHB 2'de yaşananlar...

ÇGHB 2 programının sevilen isimleri arasında gösterilen Hilmi Deler ile Fatmanur Tezcan, ayrılık haberiyle gündeme geldi. Bir süredir ilişki yaşadıkları bilinmekteydi. Bu nedenle aralarındaki ilişkinin neden sona erdiği merak edildi. Ancak öyle bir hamle yaptılar ki birbirlerini çok şaşırttılar. Kanal D'deki programa nasıl devam edecekleri soruldu.

Birbirlerini Takipten Çıktılar!

Sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takipten çıktıkları öğrenildi. İlişkilerinde pek çok şey yolunda giderken ani ayrılık kararlarının alınması hayranlarını da üzdü. Şimdi ise programda başka ne gibi gelişmelerin yaşanacağı merakla bekleniyor. İkiliden birinin resmi açıklama yapıp yapmayacağını da göreceğiz.

ÇGHB 2'de Oynayacaklar mı?

Öte yandan geçtiğimiz sezon pek çok ismin programdan ayrılması ÇGHB 2 için olumsuz bir haberdi. Kadronun çok geniş olduğu ve etkili bir performans sunduğu biliniyordu. Ancak gelinen noktada iki isim daha ayrılır ise izleyiciler bu duruma çok üzülecek. Reyting kaybının yaşanmaması için araları bozuk olsa dahi bir şekilde oynamaları bekleniyor. En azından karşılıklı olmasa da programda çalışmaları en iyi seçenecek olabilir.