Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Program Oyuncuları Aşk Hayatlarını İş Hayatına Karıştırdı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Program Oyuncuları Aşk Hayatlarını İş Hayatına Karıştırdı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 eğlence programı ayrılık haberleri ile gündeme geldi. Seyirciyi şoke eden bir ayrılık haberi herkesi şaşkına çevirdi. Yeni sezonu ile birlikte 8 ismin veda ettiği eğlence programından son dakika gelişmeleri haberin detaylarında...

Kadrosundaki ayrılık haberleri ile gündeme gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli eğlence programı izleyici şaşkına çevirmeye devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde yeni sezonda 8 ismin kadroya veda etmesinin ardından Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli eğlence programına iki ismin daha veda edeceği ortaya çıktı. Bu isimlerin kim olduğunu öğrenen izleyiciler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli programdan ayrılacak isimler ise belli oldu.

Ayrılan 2 isim belli oldu

Eğlence programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli eğlence programı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. İkinci sezonunda ayrılıklar ile gündemden düşmeyen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli program ikinci sezonunda 8 oyuncuya birden veda etti. Arzu Susantez, Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınççı, Sema Özkan, Didem Ruhi, Gözde Şencan, Eda Nur Hancı ve Yigit Taşdemir Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli programa veda etti. Bunun ardından iki ismin daha kadrodan ayrılması izleyiciyi bir hayli üzdü.

Birbirlerini takipten çıkardılar!

Aşklar ve evlilikler ile de gündeme gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli eğlence programında bu sezon çift olan oyuncuların artması da gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz sezon aşk dedikodusuna karışmayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli eğlence programı bu defa aşk dedikoduları ile bir hayli sarsıldı. Alınan bilgiler neticesi Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli eğlence programında yeni bir çiftin daha olduğu iddia edildi. Ardından gelen ayrılık iddiası bu aşkın uzun sürmediği de söylüyor. Eğlence programında aşk yaşadığı ve ardından ayrıldığı iddia edilen o isim ise herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Bir senedir birlikte olduğu iddia edilen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli eğlence programında yer alan Fatmanur Tezcan ile Hilmi Deler’in ayrılığı gündeme damga vurdu. İkilinin ayrılık iddialarının ardından birbirine sosyal medya hesabından da takip etmemesi gözlerden kaçmadı. Fatmanur Tezcan ve Hilmi Deler çiftinin çevresi ise bu ayrılığın ihaneti olmadığını söyledi. Bu iddialarının ardından gözler Fatmanur Tezcan ve Hilmi Deler’in yapacağı açıklamaya çevrildi.