Chloe Loughnan Eski Eşi Serdar Ortaç’ı Resmen Çıldırttı! Serdar Ortaç'dan Eski Eşine Gözdağı

Chloe Loughnan Eski Eşi Serdar Ortaç’ı Resmen Çıldırttı! Serdar Ortaç'dan Eski Eşine Gözdağı

Alınan bilgiler neticesinde ünlü şarkısı Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan verdiği pozlar ile herkesi şaşkına çevirdi. Chloe bornozuyla yatağa uzanarak hayranlarını şok etkisi yaşattı. Serdar Ortaç'ın ise bu duruma ne tepki vereceği herkes tarafından merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

Serdar Ortaç'ın eski eşi olan Chloe gündeme adeta damga vurdu. Verdiği pozlar ile magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü model otel odasında bornozunu üzerinden çıkarıp yatağı uzanarak poz verdi. İran asıllı modelin 2019'da Serdar Ortaç’tan boşanarak podyumlara geri döndüğü biliniyor. Kaldığı otelde paylaşım yaparak milyonları şaşkına çevirmeyi başardı. Hatta ünlü mankenin fotoğrafının altına kısa sürede birçok yorum ve beğeni geldi. Ünlü modelin bu paylaşımının ardından gelen olumlu yorumlar ise ağızları adeta açık bıraktı. Güzelliğini ve kusursuz vücudunu sergileyen Chloe, magazin gündeminde de en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.

Chloe sessizliğini sonunda bozdu

2014 yılında evlenen Serdar Ortaç ve İranlı güzel Chloe 2019 yılında boşanma kararı aldı. Bunun ardından yollarını ayıran ikili nafaka yüzünden ve davalık olarak gündeme geldi. Uzun süre sonra sessizliğini bozan Chloe dayanamayarak paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Ardından her hikâyenin iki yüzü olduğunu dile getirdi. Bunun ardından kendisi hakkında yapılan yorumlara da tepki göstermeyi de ihmal etmedi. Aradan belli bir sürenin geçmesinin ardından Chloe bir poz vererek magazin gündemine bomba gibi sarstı.

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe nefesleri kesen paylaşım yaptı

Yetenekli şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski eşi olan Chloe nefes kesen pozları ile hayranlarını şaşkına çevirdi. Yatak pozu vererek herkesin tansiyonunu yükselten ünlü model bornozunu çıkarıp kaldığı otelde turuncu bikinisiyle poz verdi. Ardından banyodan çıkıp yatağı uzanan ünlü model kusursuz vücudunu sergiledi. 4 Temmuz 1992 yılında İran'da dünyaya gelen Chloe İnstagramda 179 bin takipçiye sahip. İstanbul'da kaldığı otelde paylaşım yaparak gündeme damga vuran Chloe bornozuyla nefesleri kesti. Pozlarını görenler ise birçok yorum yaparak paylaşımı beğeni yağmuruna tuttu.