Chloe Loughnan Eski Eşi Serdar Ortaç'a Hiç Acımadı! Chloe Loughnan Şimdi İse Serdar Ortaç'ın Mal Varlığına Göz Dikti!

Chloe Loughnan Eski Eşi Serdar Ortaç'a Hiç Acımadı! Chloe Loughnan Şimdi İse Serdar Ortaç'ın Mal Varlığına Göz Dikti!

Serdar Ortaç, Chloe Loughnan ayrılığından sonra çeşitli ödeme yükümlülükleriyle karşı karşıya kaldı. Borçları da buna eklenince haciz şoku ile karşılaşması uzun sürmedi. Peki Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç arasında neler yaşandı? Ünlü sanatçının yaptığı açıklamalarla beraber gerçeği öğrendik.

Serdar Ortaç, son zamanlarda maddi anlamda büyük zorluklar yaşıyor. Borçlarını kapatmak için evini ipotek gösterdiği ve bir şekilde borçlarını ödediği ünlü sanatçı, bir darbe de eski eşinden yedi. Ona ödemesi gereken tutarı ödeyemediği gerekçesiyle evine haciz kondu. Serdar Ortaç, verdiği röportajda yaşananlardan bahsetti. Artık para istemediğini ve tek istediğinin borçlarını kapatmak olduğunu söylüyor. Eski model eşinin haciz kararı aldırması sosyal medyada da tepki çekti.

Eski Eşine Çok Şaşırdı

Kendisinden 22 yaş küçük modelin yaptığı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Serdar Ortaç, onun Türkiye'ye geldiğini basından öğrendi ve hiç karşılaşmadıklarını dile getirdi. Yaptıkları karşısında kırıldığı gözlerinden okunuyordu. Çekmiş olduğu kredinin affedildiğine yönelik iddiaları da yanıtladı. Böyle bir şeyin yaşanmadığını ifade etti.

Batum'da Konser Verecek

Serdar Ortaç'ın kazandığı paraların önemli bir kısmı borcuna gidiyor. Batum'da vereceği konserle birlikte borçlarını ödemeyi planladığı öğrenildi. Kendisinin verdiği röportajda bu konuyla ilgili oldukça mutsuz tavırlar sergilediği de görülüyor. Ünlü ismin bir türlü tamamlayamadığı borçlar kendisini iyi hissettirmemekte.