Canan Ergüder Menajerimi Ara Dizisine İşte Böyle Veda Etti! Göz Yaşları Sel Oldu..

Canan Ergüder Menajerimi Ara Dizisine İşte Böyle Veda Etti! Göz Yaşları Sel Oldu..

Ekranların sevilen dizisi Menajerimi Ara bir oyuncusuna daha veda etti. Alınan bilgiler neticesinde Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine veda ederek kadrodan ayrıldı. Bunun ardından yetenekli oyuncunun sağlık problemlerinin olduğu ortaya çıktı...

Menajerimi Ara dizisinde Feride karakterini ünlü oyuncu Canan Ergüder canlandırdı. Kanser ile mücadele eden ünlü oyuncu tedavi süresinin başlaması ile dizide oynayamayacağı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu Canan Ergüder'in hayranları, oyuncunun yeniden sağlığına kavuşması istediklerini belirten birçok mesaj paylaştı ve destekler sağlanmaya çalışıldı.

Dizi ekibi Feris karakteri olmadan da son bölümlerde yer aldı. Dizinin dün akşam yayınladığı 45. bölüm ile ekranlara veda etti. Dizinin final bölümünde ise Feris karakteri yeniden hikâyeye katıldı.  Bir tek telefon görüşmesi üzerinden bu karakter seyirciye tekrardan hatırlatıldı. Böylelikle Canan Ergüder’in de dizinin final bölümünde yer alması sağlandı.

Canan Ergüder’den sağlık durumuna ilişkin paylaşım gecikmedi

Canan Ergüder’den sağlık durumuna ilişkin paylaşım gecikmedi. Kanser hastalığı ile savaşan Canan Ergüder saçlarını kazıtması ve yeni imajıyla sosyal medya üzerinden dikkatleri üzerine çekti. Canan Ergüder Meme kanserine karşı kemoterapi alıyor. 

Hayranlarını mutlu etmek için önceki gün sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Saçsız haline alıştığını ve her şeyin yolunda olduğunu ifade etti. Ünlü oyuncu Menajerimi Ara ekibinin veda buluşması görüntüleri de instagram hesabından paylaştı.

İnstagram üzerinden veda ettiği arkadaşlarına şu sözleri ekledi: ‘Canım arkadaşlarım, canım @menajerimiaradizi ekibim keşke yanınızda olabilseydim. Geç oldu ama konuşabildik. Sizi seviyorum. Herkesin yolu açık olsun. Hepinizle çalışabilmek büyük zevkti. Daha başka projelerde karşılaşabilmek dileğiyle…’ dedi. Bunun ardından Canan Ergüder hayranlarından ise destek mesajı geldi.