Can Yaman'a Şok Aldatılma Vakası! Can Yaman ve Diletta Leotta İlişkisi Buraya Kadar!

Can Yaman'a Şok Aldatılma Vakası! Can Yaman ve Diletta Leotta İlişkisi Buraya Kadar!

Can Yaman'ın sevgilisi olan Diletta Leotta, ABD'li bir iş adamı ile öpüşürken görüntülendi. Diletta Leotta'ya ait olduğu iddia edilen bu fotoğraf sonrasında dikkatler ikili üzerinde toplandı. Peki Can Yaman aldatılma olayıyla ilgili neler söyledi?

İtalya'da yaşamakta olan ünlü oyuncu Can Yaman ve İtalyan sevgilisi Diletta Leotta ile aralarının bir hayli iyi olduğu biliniyordu. Hatta yakın zamanda evlenecekleri de iddia edilmekteydi .Ancak magazin basınına düşen bir olay nedeniyle ünlü isimlerin ayrıldığı iddia edildi. Çünkü İtalyan spiker Diletta Leotta'nın Can Yaman'ı aldattığı öne sürüldü. Peki Can Yaman gerçekten de aldatıldı mı?

Can Yaman Aldatıldı mı?

Bu tarz bir iddia ortaya atıldı ve bir fotoğraf ile de iddia desteklendi. Ancak fotoğraftaki kişinin gerçekten Diletta Leotta olup olmadığı anlaşılamıyor. Can Yaman'ı aldattığı kişinin ise ABD'li bir iş adamı olduğu öne sürüldü. Bu bomba haberden sonra sosyal medya adeta yıkıldı. Çünkü ikilinin arasındaki aşk oldukça kuvvetliydi.

Can Yaman Aldatılma İddiasına Ne Dedi?

Can Yaman'ın henüz konuyla ilgili bir açıklaması bulunmuyor. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabına bakacak olursanız sevgilisini ne kadar çok sevdiğini ve sürekli olarak onunla fotoğraflar paylaştığını görebilirsiniz. Aralarındaki ilişki bu kadar kuvvetli iken bir anda ortaya atılan aldatma iddiaları açıkçası pek de gerçekçi durmuyor. Sosyal medyada Can Yaman ve Diletta Leotta ikilisinin ilişkisini destekleyen hayranları farklı paylaşımlarda bulundular. İkiliye oyun oynandığı ve ayrılmaları istendiği için bu tarz bir hamlenin yapıldığını belirttiler. Özellikle de Can Yaman hayranları bu paylaşımlara sert tepki gösterdi. Can Yaman'ın aldatılmadığını ve Diletta Leotta'nın böyle bir şey yapmadığını savundular. 

İtalyan Basını Harekete Geçti!

Aldatılma iddiasının ardından İtalyan magazin basınının bu iddiayı gündemde tuttuğu görüldü. Ancak şu an için iddia ile ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı. Ünlü ve yakışıklı oyuncunun yakın zamanda konuyla ilgili bir duyuru veya açıklama yapması bekleniyor .Sosyal medya hesabı üzerinden yapacağı bu açıklama ile milyonların gerçeğin ne olduğunu öğrenmesini sağlayabilir. Hayranları ondan ve Diletta Leotta'dan bir açıklama bekliyor.