Can Yaman ve İtalyan Sevgili Hakkında Şoke Eden Detay Ortaya Çıktı; Evleniyorlar!

Can Yaman ve İtalyan Sevgili Hakkında Şoke Eden Detay Ortaya Çıktı; Evleniyorlar!

Adından çokça söz ettiren Can Yaman hakkında birtakım iddialar ortaya atıldı. Bunun dışında uzun bir süre önce İtalya'ya yerleşen yakışıklı oyuncunun yakın zamanda İtalyan sevgilisi ile evleneceği konuşuluyor. İşte haberin tüm detayları...

Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta Türkiye'ye tatil yapmak için geldi. Bodrum'da bulunan Can Yaman hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Hatta Can Yaman hakkında önemli bir bilgi de annesinin ağzından çıktı.

Geçtiğimiz hafta Can Yaman İtalya’daki çalışmalarına ara verdi. Bunun ardından sevgilisi Diletta Leotta ile Türkiye'ye tatile gelen Can Yaman bütün dikkatleri de üzerine çekti.

Can Yaman ve Dilette Leotta evlilik yolunda ilerliyor

Can Yaman ve Dilette Leotta evlilik yolunda ilerliyor. İtalyan sevgilisi ile günlerdir Türkiye'de tatil yapan Can Yaman hakkında da birtakım iddialar ortaya atıldı. İtalya'da dizi ve reklam film çekimlerine devam eden Can Yaman’ın Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği ise merak ediliyor.

Ortaya atılan iddialar arasında Can Yaman'ın Türkiye'ye bir daha dönmeyeceği yönünde. Ünlü oyuncu Can Yaman'ın İtalya'ya temelli yerleştiği de biliniyor. Bunun dışında İtalyan sevgilisine evlilik teklif ettiği de ortaya atılan iddialar arasında yer aldı.

Gözler Can Yaman ve İtalyan sevgilisine çevrildi

Gözler Can Yaman ve İtalyan sevgilisine çevrildi. Evlilik iddialarının ardından gözler ikilinin yapacağı açıklamaya çevrildi. Uzun süre aşk yaşayan ikilinin evlilik hakkında açıklama yapmaması da gözlerden kaçmadı.

Türkiye’ye tatil yapmak için gelen Can Yaman ve Diletta Leotta, Bodrum tatilinin ardından İstanbul’u gezmeyi de ihmal etmedi. Can Yaman ve sevgilisinin instagram üzerinden yaptıkları paylaşımlar ise kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Evlilik iddialarının ardından gözler Can Yaman’ın yapacağı açıklamaya çevrildi.