Can Yaman ‘Karanlık Yılları’ Hakkında Konuştu! Ünlü Oyuncu İflas Ettiklerini Açıkladı

Can Yaman ‘Karanlık Yılları’ Hakkında Konuştu! Ünlü Oyuncu İflas Ettiklerini Açıkladı

Ünlü oyuncu Can Yaman hayatı hakkında şoke edici açıklamalar yaptı. Şu an çok popüler olan Can Yaman, İtalya'da farklı projelerde çalışmalarını sürdürüyor. Yetenekli oyuncu Can Yaman, hem fiziği hem tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Detaylar..

Yetenekli oyuncu Can Yaman, marka olma yolunda ilerlerken tarzı ile de dikkatleri üzerine topladı. Çıkardığı parfümde marka olan Can Yaman, Türkiye dışında da hayran kitlesine sahip oldu. Bütün bu bilinenlerin ardından Can Yaman’ın hayatı hakkında şoke edici detaylar ortaya çıktı. Oyuncu Can Yaman aile hayatı hakkında açıklama yaparak Anne va babası 5 yaşındayken ayrıldığını açıkladı.

Can Yaman hayatı hakkında açıklamalar yaptı

Can Yaman hayatı hakkında açıklamalar yaptı. Aile hayatı hakkında birtakım açıklamalar yapan Can Yaman anne ve babasının küçük yaşta ayrılmasına rağmen sevgi eksikliği yaşamadığını aktardı. Bunun dışında açıklamalarını sürdüren Can Yaman, annesinin otoriter biri olduğunu belirtti. Babasının ise gümrük memuru olduğunu dile getirdi.

Can Yaman, İtalyan Lisesi’nde okuduğunu söyledi. Ayrıca ünlü oyuncu Can Yaman’ın paralı bir okulda okumak ile ayrıcalığa sahip olduğu söyleniyor. Bunun ardından yurt dışında okuyan yetenekli oyuncu Can Yaman, bir süre sonra babasının işlerinin ters gittiğini aktardı.

Can Yaman hayatı hakkında itiraflarda bulundu

Can Yaman hayatı hakkında itiraflarda bulundu. Küçükken İtalya’da okuyan Can Yaman bir süre ayrıcalık elde etti. Bunun ardından Güven Yaman’ın ekonomik durumu bozulunca okul parasının bile ödenemeyecek duruma geldi. Bunun ardından Ünlü oyuncu bu dönemi unutmadığını belirterek, bu yılları karanlık olarak hatırladığını dile getirdi.

Okulu bırakma kararı aldığını açıkladı!

Okulu bırakma kararı aldığını açıkladı! Hayatı hakkında açıklama yapan Can Yaman, babasının bir dönem işlerinin yolunda gitmemesi ile birlikte okulu bırakma kararı aldığını dile getirdi. Çok zor sınavlardan geçtiğini söyleyen Can Yaman, babasının kendisini okutacak parası olmadığını aktardı. Ardından bir bahis oyunu ile birlikte kazanılan parayla borçlarını ödediklerini ifade etti.