Camdaki Kız Dizisinin İkinci Sezonuna Dair Tüm Detaylar Ortaya Çıktı! Burcu Biricik Çeşme’de Kameralara Takıldı

Camdaki Kız Dizisinin İkinci Sezonuna Dair Tüm Detaylar Ortaya Çıktı! Burcu Biricik Çeşme’de Kameralara Takıldı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi ilk sezonunda 9 bölümü geride bıraktı. Yayınlandığı günden bu yana yoğun izleyici kitlesine sahip olan Camdaki Kız dizisi büyük başarı kazandı. Dizinin ikinci sezon çekimleri başlıyor...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi güçlü reytingler elde ederek milyonların kalbine taht kurdu. Dizinin kısa sürede büyük başarıyı yakalaması ise herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgiler neticesinde bu başarının en önemli isimlerinden birisi de Burcu Biricik oldu.

Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisi ile ön plana çıktı

Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisi ile ön plana çıktı. Başarılı performansı ile ön plana çıkan Burcu Biricik’in hayat verdiği karakteri iyi oynaması dikkatlerden kaçmadı. Camdaki Kız dizisi ikinci sezon için hazırlıklarına devam ederken oyuncular ise tatilde dinlenerek yoğun bir sezon öncesi hazırlık yapıyor.

Burcu Biricik eşi Emre Yetkin ile tatilde kameralara yansıdı. Güzel oyuncu Burcu Biricik fit vücudu ve doğal güzelliği ile takipçilerinde gönlünü kazandı. Yetenekli oyuncunun Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Camdaki Kız dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Camdaki Kız dizisi ne zaman ekranlara gelecek? Camdaki kız dizisi 2. sezon için hazırlıklara başlarken dizi hayranları da şimdiden 2. sezon da ne olacağını merakla bekliyor. Ağustos ayında ekip sete çıkacak. Burcu Biricik ve eşi ise denizin ve güneşin tadını çıkaran oyuncular arasında yer aldı.

Burcu Biricik Çeşme’de denizin keyfini sürüyor

Burcu Biricik Çeşme’de denizin keyfini sürüyor. Güzel oyuncu Bayram tatilinde Çeşme’ye giderek denizin keyfini sürdü. Formunu korumak için dikkat ettiğini söyleyen yetenekli oyuncu Burcu Biricik, Nalan karakterinin devamlılığı için kilo almamaya da özen gösteriyor. Bunun dışında oyuncu Ecem Özkaya ve Aydan Taş tatil keyfini yaşayan ünlüler arasında yer alıyor.