Camdaki Kız Dizisinin Başrol Oyuncusu İkinci Sezona Dair Tüm Bilgiler Ağzından Kaçırdı!

Camdaki Kız Dizisinin Başrol Oyuncusu İkinci Sezona Dair Tüm Bilgiler Ağzından Kaçırdı!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun imzasını taşıyan Camdaki Kız dizisi ekranların en sevilen yapımı oldu. Kısa sürede reyting rekorlarına imza atan Camdaki Kız dizisi ikinci sezonu ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. İşte haberin tüm detayları...

9 bölümü geride bırakan Camdaki Kız büyük çıkışı ikinci sezonda yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı Oda adlı dizide Can karakterine hayat veren ve Burcu Biricik ile çok iyi uyum yakalayan Feyyaz Şerifoğlu kariyerinin önemli bir adımını attı. Yetenekli oyuncu Camdaki Kız dizisinde yoğun hayran kitlesine sahip oldu.

Bunun dışında Kırmızı Oda dizisinde bu etki belirleyici bir şekilde ortaya çıktı. Kırmızı Oda dizisinde Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik uyumu başarılı olmasa izleyicilerden de bu kadar büyük destek gelmezdi. Feyyaz Şerifoğlu kariyerinin ilerleyen dönemlerinde bu gururu elde edebildi. Ardından Camdaki Kız dizisi yetenekli oyuncu için büyük bir fırsat oldu.

Camdaki Kız dizisi için net tarih verildi!

Camdaki Kız dizisi için net tarih verildi! Feyyaz Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisinde sergilediği performansıyla kariyer çıkışını yakaladı. Yani Feyyaz Şerifoğlu’nun dizide iyi bir performans yakaladığı söylenebilir. Dizinin final yapmasının ardından Çeşme Alacacı’da tatil yaparken kameralara yakalanan yetenekli oyuncu şimdi de 2. sezon heyecanı taşıdığını söylüyor.

Bunun dışında çekimlere ağustos ayında başlayacaklarını söyleyen Feyyaz Şerifoğlu, şimdiye kadar yaşanan gelişmelerden memnun olduğunu dile getirdi. Açıklamalarını sürdüren Feyyaz Şerifoğlu, 2. sezon için sabırsızlandığını ve sete dönme konusunda iştahının kabardığını belirtti.

Camdaki Kız dizisi eylül ayında izleyici ile buluşacak

Camdaki Kız dizisi eylül ayında izleyici ile buluşacak. Ayrıca yetenekli oyuncu projeye hızlı başladıklarını ve hızlı ilerlediklerini söylüyor. Camdaki Kız adlı diziden memnun olduğunu, yeni sezonda da sabırsızlıkla yeni gelişmelerin beklendiğini dile getirdi. Ağustos ayında çekimleri başlayacaklarını söyleyen Feyyaz Şerifoğlu, eylül ayında dizinin izleyicilerle buluşacağını bundan dolayı sabırsızlandığını açıkladı.